Megjelent az új CERVA katalógus!

Milyen új termékekre és újításokra számíthat a katalógusból?

Változások a ruházati kategóriában

A népszerű KNOXFIELD modern munkaruha-kollekciót a jelenlegi piaci igényeknek megfelelően frissítették. A KNOXFIELD HVPS figyelmeztető ruházathoz új szövetösszetételt választottak. A KNOXFIELD RYO munkaruha termékcsalád jelentős dizájnváltáson ment keresztül. Mindkét vonal egész évben használható ruházatot kínál, a pólóktól és rövidnadrágoktól a téli kabátokig. Ráadásul az egyes vonalak modelljei tetszés szerint kombinálhatók.

 

A SHELDON kollekció teljesen új, a maximális kényelmet és a munkamozgásokhoz való tökéletes alkalmazkodást szolgálja, vonzó megjelenéssel és funkcionális részletekkel. A SHELDON kollekció három vonalból áll: alap munkaruházat, terepszínű ruházat és figyelmeztető ruházat nyomatott fényvisszaverő csíkokkal.

A kínálat egy másik kiegészítője a MULTINORM kollekció, olyan munkaruházat, amely egyszerre több kockázat ellen is védelmet nyújt. A kollekció megfelel a hő és láng, a hegesztés és az elektromos kisülés hőhatásai elleni védelemre vonatkozó legszigorúbb szabványoknak: EN 11612, EN 1149-5, EN 11611, EN 61482. Ezenkívül a multinorm ruházat egyes modelljei megfelelnek a nagy kockázatot jelentő, professzionális használatra szánt ruházat láthatóságára vonatkozó EN 20471 szabványnak is. A kollekció így széles körű felhasználási lehetőséget kínál a különböző beltéri és kültéri munkakörnyezetekben. A MULTINORM ruházatot a szabványok nyomatott ikonjai jellemzik az elején.

Újdonság a kínálatban a kivételes TAURUS kollekció, amelyet a környezetvédelem szem előtt tartásával terveztek. A kollekció ruhadarabjai tanúsított organikus pamutból és PET-palackokból származó újrahasznosított szálakból készülnek. A TAURUS kollekció ruhái egész évben használhatók a szabadtéri munkához és az aktív pihenéshez.

 

És ez még nem minden. Bővítették a női munkaruházat színválasztékát a DAYBORO, a MAX NEO és a MAX SUMMER modellekkel.

Online CERVA katalógus

Nem kell várnia a katalógus nyomtatott változatára.

Kattintson az alábbi linkre, és tekintse meg a katalógus online változatát:

https://www.cerva.com/hu/hu/megerkezett-az-uj-cerva-2023-2024-katalogus-/a/p-196

 

A Cerva termékek megtalálhatóak telephelyeinken. Érdeklődjön telefonon keresztül!