Mobil applikáció a rögzítési megoldásokhoz 

A fischer PRO egy mobil útmutató a rögzítési megoldásokhoz, amely lehetővé teszi a szakemberek számára, hogy gyorsan és egyszerűen megismerjék a termékeket, és a digitális brossúra segítségével megtalálják a megfelelő rögzítési megoldást.

A legtöbb építőipari szakember építkezéseken dolgozik. Már most is az okostelefonjukat használják a megrendelések leadására, jegyzetelésre vagy kérdések feltevésére. A fischer PRO alkalmazást úgy tervezték, hogy hozzáadott értéket nyújtson – bárhol, ahol szükség van rá.

Az alkalmazás ajánlásokat ad az ügyfeleknek a megfelelő rögzítési megoldásra, legyen szó akár egyetlen termékről, akár egy ragasztóból, menetes csapból és képernyőhüvelyből álló teljes megoldásról. A tartószerkezetre, a rögzítendő tárgy méretére, a beépítés típusára és az alkalmazandó terhelésekre vonatkozó információk megadásával az alkalmazás által kínált szolgáltatások széles skálája érhető el.

 

Eszközök és funkciók

A Fischer Professional App számos hasznos eszközt és funkciót kínál: 

 

Hogyan találom meg a megfelelő rögzítési megoldást?

A felhasználók a tartószerkezetre, a rögzítendő tárgy méretére, a rögzítőelem típusára és az alkalmazandó terhelésekre vonatkozó információk lekérdezésével maguk is megtalálhatják a megfelelő megoldást.

 

Hogyan találhatom meg gyorsan a fischer rögzítő termékcsalád összes specifikációját?

Online termékkatalógusnak köszönhetően az összes fischer termék és műszaki leírás egy pillantással elérhető – mindig kéznél és naprakészen. A keresőmotor az Ön igényeihez igazítható, és vonalkódolvasóval is fel van szerelve.

 

A Fischer termékek megtalálhatóak telephelyeinken. Érdeklődjön telefonon keresztül!