Meseszép dekoráció, amit egy régi biciklikerékből készíthetsz el

Sokan nem is gondolnák, hogy egy régi, látszólag használhatatlan biciklikerék mennyi lehetőséget rejt magában. Egy kis kreativitással akár az udvar ékes részévé válhatnak, de karácsonyi díszletnek, sőt, még esküvői dekorációnak sem utolsók.

Nem csak faágakból lehet gyönyörű koszorút készíteni, hanem akár egy régi biciklikerékből is.

Az őszi szezonban érdemes az évszak színeire helyezni a hangsúlyt, és narancssárga, zöld, barna dekorelemeket választani, amiket ragasztó segítségével rögzíthetsz a küllőkre.

Ez persze lehet bármi, kezdve a kis sütőtöktől egészen a virágokig, falevelekig; meglepő, de a kerék szuper alapot ad hozzá!

Sokszor az egyszerű a legjobb megoldás!

Az is klassz ötlet, ha szimplán csak égősorral körbefuttatod a kereket, és elhelyezed az udvar egyik sarkába, hogy hangulatot teremtsen, de a villanyt is kiválthatod vele: ezúttal viszont lámpabúra helyett válassz dunsztos üvegeket, vagy gyertyákat.

Sőt, ha több kerék is van az udvarodon, a falra rögzítve, égősorokkal megtoldva egyedi, világító faldekor is lehet a végeredményt.

Ki gondolná, hogy egy esküvőn is van helye a biciklikeréknek?

Fényfüzérekkel megtoldva mesebeli dísze lehet az udvarnak, de akár arra is használhatjátok, hogy különféle hasznos információkat rögzítetek rájuk.

Például hogy mi lesz pontosan a menü, vagy hogy kinek hova szól a helye, de azt is kérhetitek a résztvevőktől, hogy itt hagyjanak nektek kedves üzeneteket.

Akárhogy is, hozzátesz a hangulathoz, ha kreatív módon dekoráljátok ki a biciklikereket!

Formájának köszönhetően akár faliórát is lehet készíteni a biciklikerékből!

Az ehhez tartozó eszközöket kreatív boltokban beszerezheted (például az órát működtető készüléket), azonban minden más a te fantáziádra van bízva.

Kitalálhatod, milyen színekben pompázzanak a számok, és azt is, hogy nézzen ki a mutató.

Érdemes a szoba hangulatát figyelembe venni ennél a döntésnél!