Mobilalkalmazás segíti a megfelelő fuga kiválasztását

A csempekínálat robbanásszerű bővülésével a fugázási színválaszték is ezzel arányosan bővült. Míg nem is olyan régen csak néhány fugázószín volt elérhető, ma már mintegy félszáz szín áll rendelkezésre a Mapei kínálatában. Ötven szín közül sokkal nehezebb választani, mint ötből. A Mapei Fugatervező mobilalkalmazás megkönnyíti ezt a döntést.

Nem kell többé csempével a hóna alatt járkálnia, és órákat töltenie a boltokban a színminták kipróbálásával. Miután letöltötte a Mapei ingyenes fuga tervező alkalmazását, csak le kell fényképezni a csempét, és máris megtekintheti az összes létező fuga színt a mobiltelefonján.

Az Android és iOS telefonokra letölthető alkalmazással megtervezheti a habarcs színét, típusát és szélességét, megnézheti, hogyan mutatna a felület keskenyebb vagy szélesebb változatban és tesztelheti, hogy egy világosabb vagy sötétebb színű tónusú fuga illene-e jobban a csempéhez.

A valósághű megjelenítésnek köszönhetően sokkal egyszerűbbé és gyorsabbá válik a döntés. A feltöltött fotók segítségével személyre szabhatja helység kialakítását, elkerülheti a költséges hibákat, és már a kezdés előtt láthatja, milyen lesz a végeredmény.

A habarcs színének kiválasztása mellett az alkalmazás segítségével könnyedén kiszámíthatja, hogy mennyi kell a kiválasztott termékből, így nem kell túl sokat vagy túl keveset vásárolni. Ez a funkció nemcsak a vásárlók, hanem a szakemberek számára is nagyon hasznos, mivel segít megtervezni a szükséges anyag pontos mennyiségét.

A Mapei Fughe mobilalkalmazás ingyenesen letölthető az Apple App Store-ból és a Google Play-ből.

A Mapei termékek megtalálhatóak telephelyeinken. Érdeklődjön telefonon keresztül!