Palacsere program a Creatonnál

Veszélyes hulladék eltávolítási akció

Az egészségre ártalmas azbesztet és bitument tartalmazó tetők felújításakor a veszélyes hulladék szakszerű eltávolítása az egyetlen megoldás, amely a lakók és a környezet számára is megnyugtató. A probléma megoldására a CREATON a Design Kft-vel együttműködve veszélyes hulladék ártalmatlanítási szolgáltatást kínál, amely a CREATON kerámia tetőcserepeket vásárló ügyfelek számára rendkívül kedvezményes áron vehető igénybe.

 

Amikor tetőfelújításba kezdünk, számos kérdésben kell döntenünk, és számos feladattal kell szembenéznünk.

  • Milyen tetőcserepet válasszunk, ami belefér a költségvetésünkbe, és mégis tartós tető lesz belőle?
  • Hol találunk megbízható szakembert?
  • Milyen tetőt válasszunk, ami tartós és szép is marad?

 

Aki pedig azbesztpalatető felújítását fontolgatja, annak meg kell küzdenie az ezzel kapcsolatos problémákkal.

 

Az egyetlen megoldás a bontás

Az azbeszttartalmú bitumenes zsindelyt vagy palát tartalmazó, elavult, foszladozó épületek tulajdonosait gyakran visszariasztják a tetőfelújítástól ezek az anyagok, mivel a veszélyes hulladéknak minősülő tetőfedő anyag bontása és ártalmatlanítása szigorú előírásokhoz és engedélyekhez kötött. Ráadásul a megfelelő ártalmatlanítást országszerte csak néhány, erre szakosodott cég végezheti, amit költséges és bonyolult megszervezni.

A CREATON olyan megoldást keresett, amely biztosítja, hogy azok, akik az ország bármely pontján pala tetőfelújításba kezdenek, megfelelően kezelhessék a veszélyes anyagokat. A cég megállapodást kötött a Design Kft-vel, amely az ilyen bontott anyagok eltávolítására és ártalmatlanítására vonatkozó engedéllyel rendelkezik. Ez a megállapodás lehetővé teszi, hogy a CREATON partnerei a bontás utáni veszélyes hulladékok elszállítására és ártalmatlanítására vonatkozó piaci árakhoz képest kedvezményt kapjanak.

 

Tekintse meg az információs oldalt, ahol lépésről lépésre tájékoztatást talál a veszélyes hulladékok ártalmatlanítási eljárásáról.

A Creaton termékek megtalálhatóak telephelyeinken. Érdeklődjön telefonon keresztül!