Murexin betonadalékszerek és betonjavító anyagok

Beton és habarcstömítő-, kötésgyorsító-, fagyásgátló-, tapadásjavító- adalékszerek betonokhoz esztrichekhez, valamint zsaluleválasztó olajok, kipárolgásgátlók, acélhajak, padlószilárdítók, illetve betonacél védőszer, tapadásjavító és betonjavító habarcsok.

FS 10 beton- és habarcs fagyásgátló adalékszer

Kloridmentes, folyékony beton és habarcs fagyásgátló adalékszer. Adagolásával a beton és a habarcs hidratációja felgyorsul és így a fagyásállósághoz szükséges 5 N/mm² nyomószilárdsági érték hamarabb elérhető.

XF 4 keverékolaj

Javítja a feldolgozhatóságot, növeli a tapadást. Csökkenti a szétosztályozódásra való hajlamot. Erősíti a vakolattartó képességet, és a stabilitást. Megkönnyíti a bedolgozást, javítja a simíthatóságot és csökkenti a zsugorodás okozta repedésveszélyt.

HE 20 tapadásjavító emulzió

A tapadásjavító emulzió értékes műanyagok (alkáli álló, lágyítószer mentes polimerek) vizes emulziója, illetve diszperziója. Javítja a tapadást, a rugalmasságot és csökkenti a vízbehatolási mélységet, ezzel együtt növeli a vízvisszatartó képességet. Megkönnyíti a feldolgozhatóságot.

X 3 Esztrich Express kiszáradás és kötésgyorsító adalékszer

Folyékony, kloridmentes, légpórus képző, plasztifikáló adalékszer, cementkötésű esztrichekhez.

Repol S4 szilikonimpregnáló

Nagyon jó alkáli állóságú és hosszantartó hatású homlokzati impregnáló. Oligomer sziloxán bázisú és oldószer tartalmú anyag.

  • víztaszító homlokzati impregnálószer
  • graffiti elleni védelemre
  • transzparens

LF 3 kipárolgásgátló

Oldószermentes, szórható utókezelőszer, mely erőteljes záróhatást biztosít az idő előtti vízelpárolgás ellen. Kül- és beltérben egyaránt alkalmazható. Megvédi a frissen előállított betonfelületeket a napsütés és a szél hatására bekövetkező kiszáradás ellen.

Repol BS 7 betonacél-védőszer

Egykomponensű, műanyag adalékokkal javított betonacél-védőszer.

Repol SM 20 betonjavító habarcs

Egykomponensű, felhasználásra kész, poralakú betonjavító habarcs. Betonjavítási munkákhoz ideális, kromát szegény és kloridmentes, javítási munkákhoz kíválóan megfelel, betonra kitűnően tapad.