Murexin

A Murexin GmbH az építőipari szakemberek partnere a tökéletesen összehangolt termékek és rendszerek terén. Hat üzletágban mintegy 3000 termék található, amelyek az építőipari vegyi anyagok minden területét lefedik.

 

A Murexinről

A Murexin az építőiparban a hagyományt és a magas minőséget képviseli! A Murexin a Schmid Industrieholding GmbH vállalataként egy hagyományokban gazdag osztrák csoport tagja. Ehhez a családhoz olyan vállalatok tartoznak, mint az Austrotherm, a Baumit, a Furtenbach, a Wopfinger Transportbeton, a Lorencic és az Ortner. A Murexin bécsújhelyi (Wiener Neustadt, AT) központja ad otthont a gyártóüzemnek, a központi raktárnak és a kutatásért, fejlesztésért és minőségbiztosításért felelős kompetencia központnak. Ez több mint 90 éves tapasztalatra tekint vissza. Az ökológia és a fenntarthatóság a vállalatunk két központi témája. A Murexin összesen mintegy 400 alkalmazottal garantálja a professzionális támogatást minden szinten és a magas szintű, mindenre kiterjedő kiszolgálást. A Murexin termékek a magyarországi Szekszárdon és a szlovéniai KEMA telephelyen található nemzetközi gyártóüzemek révén mintegy 30 exportpiacon érhetőek el közvetlen értékesítéssel, forgalmazási partnerekkel vagy a már működő leányvállalatokkal.

 

90 éves a Murexin

Az elmúlt 90 év során mindig erős szakemberek álltak a Murexin mellett, akik akkor is és ma is nagyra értékelik őket, valamint arra adnak ösztönzést, hogy újra és újra fejlődjenek.

Stabilitás a Murexinnel

Legértékesebb tőkének a munkatársakat jelölték meg, akik teljes elkötelezettséggel és fékezhetetlen motivációval tartják össze a vállalatot. Termékeik nagy ellenállóképessége és széleskörű felhasználási területe lehetővé teszi megbízható használatukat minden körülmény között. És végül, de nem utolsósorban, a kézfogás minősége: ez teszi tartóssá jó beszállítói és ügyfélkapcsolataikat.

 

Murexin termékek

Mindannyian a Murexin termékek magas minőségét képviseljük. A bizalom, a hatékonyság, a felelősség, a stabilitás, a tapasztalat és a kohézió nem csak a fejlesztés és a termelés során előtérbe kerülő értékek, hanem közös a munkák központi témái is. A Murexin folyamatosan képzi magát és erősíti csapatszellemét! A Murexinnél értékelik a kreatív, új ötleteket. Hiszik, hogy a munka és a család összeegyeztethető, és hogy a közös munka egy adok-kapok dolog. Ez tartja őket össze!