Ne „csak egy színt” válasszon burkolatához, válasszon hangulatot otthonának!

Ne „csak egy színt” válasszon burkolatához, válasszon hangulatot otthonának!

Ne „csak egy színt” válasszon burkolatához, válasszon hangulatot otthonának!

Ha éppen most tervezési fázisban van otthona felújítását illetően, akkor nagyon jó, ha tudja, hogy a burkolat gondos kiválasztása mellett pontosan ugyanolyan fontos, hogy milyen fugázó anyagot választ hozzá. Ne sajnálja hát az időt a tökéletes fugázó kiválasztására sem, mert bár a fuga a teljes burkolt területnek csak egy csekély részét foglalja el, mégis igen jelentősen tudja befolyásolni az összképet.

Otthona harmonikus és hosszan tartó szépségéhez nagyban hozzájárul a megfelelő fugázó, mely egyben burkolatának dísze.

A Mapei lélegzetelállító új fugaszíneivel nem lesz nehéz hangulatos otthont teremtenie, legyen szó akár hagyományos, akár romantikus vagy varázslatos stílusról.

Sőt, most néhány bámulatos, szám szerint 7 új színnel is bővült a fugaszín kollekciónk, hogy Ön egyedivé tehesse otthonát!

Ne „csak egy színt” válasszon burkolatához, válasszon hangulatot otthonának!
Válasszon a derűs hangulatot biztosító színek közül, ha egy vidám, élettel teli, jó kedélyű és jó hangulatú otthon kialakítása a célja.
Ez az Ön színcsoportja akkor, ha a már-már szokásosnak mondható színvilágot kedveli otthonában. Tradicionális, de nem az unalmas kategória, hiszen a szürke sok-sok árnyalata megtalálható ebben a színkollekcióban.
Ez lesz az Ön kedvenc színkollekciója, ha oda van a természetes kövekkel burkolt felületekért. Ezen burkolatok legnagyobb erényét az állandósága, kifinomult egyszerűsége, eleganciája adja. Ahhoz, hogy kőburkolata hosszú ideig megőrizze mediterrán jellegű szépségét és értékét, fontos, hozzá stílusában tökéletesen illő fugaszínt válasszon.
Finom, romantikus otthonra vágyik? Akkor Önnek találtuk ki a romantikus hangulatot biztosító kollekciót. Ne ijedjen meg, hiszen egy ilyen stílusú otthon nem feltétlenül giccses, és rózsaszín, hanem inkább nyugtató, pihentető, szemet gyönyörködtető hatású. Egy ilyen otthon színei visszafogottak, rendkívül kifinomultak és elegánsak, nőiesek. Ennél a színcsoportnál a púder, bézs, karamell színpaletta dominál.
Ha igazán mutatós otthont szeretne, melyben csillogó egyénisége is megmutatkozhat, akkor az több mint szépen felújított helyiségek halmaza. Otthonunk stílusa tökéletesen tükrözi egyéniségünk, legőszintébb képét mutatja családunkról is. Ezen stílus, hangulat megteremtéséhez válasszon a varázslatos színkollekció színeiből, mely káprázatos, látványos, vonzó és akár merész színeket is tartalmaz.

7 tetszetős új szín

152 – Nugát

139 – Púder

138 – Mandula

137 – Karibi homok

115 – Folyószürke

116 – Pézsmaszürke

119 – Londonszürke

 

Jöjjön el barkácsáruházainkba vagy tüzéptelepeink egyikébe, hogy kollégáink segíthessenek Önnek a megrelelő termék kiválasztásában!
Forrás: MAPEI