Nehéz a választás a megannyi homlokzati szín közül?

A Baumit homlokzat színező applikációja segítségével kipróbálhat többféle színt is házához. Ehhez nem kell mást tenni, mint feltölteni egy képet a házról és már neki is láthat a színezésnek!

 

A színek mély hatást gyakorolnak az emberi érzelmekre és viselkedésre. Az épületek homlokzatainál a színválasztás különböző üzeneteket közvetíthet és bizonyos érzelmeket kelthet. A Baumit homlokzati színalkalmazással számtalan színnel és kreatív kombinációval játszhat. Lehet merész, klasszikus vagy kreatív – a választás az Öné! 

 

Egyszerűen csak nyissa meg az alkalmazást okostelefonján, készítsen fényképet az épületről, és töltse fel a képet. A háttérben futó mesterséges intelligenciának köszönhetően az alkalmazás olyan pontosan rögzíti a homlokzatot, hogy még a színt is szerkesztheti. A legapróbb részletekig.

 

Az AR móddal láthatja, hogyan változik az épület a szeme előtt!

Olyan, mint az élő varázslat – csak színekkel!

 

Automatikus színjavaslatok                                              

A Baumit Life gazdag színpalettája életet hozhat és feldobhatja az unalmas homlokzatot.

Homlokzatok élettel és személyiséggel. Hangulatos vagy akár inspiráló légkört teremt, és karakteres megjelenésével az érzelmekre hat. Nemcsak esztétikai értékkel bír, hanem kifejezi és meghatározza a legújabb trendeket is. A homlokzatfesték tervező alkalmazással több mint 1000 szín közül választhat, mielőtt eldöntené, melyik a megfelelő. És ami a legjobb, az alkalmazás a hozzá illő Baumit termékeket is megmutatja.

 

Töltse le az alkalmazást és kezdjen el játszani a színekkel! 

A Baumit termékek megtalálhatóak telephelyeinken. Érdeklődjön telefonon keresztül!