Neo Tools az elsőszámú védőfelszerelés

A megfelelő védőfelszerelés elengedhetetlen a hosszú órákon át tartó, igényes körülmények közötti munkavégzéshez. Ezért a Neo Tools részt vesz olyan munkaruházat létrehozásában, amely harmonikusan ötvözi a modern trendeket és a kényelmet az ökológiai tudatossággal. A létrehozott termékeket a rugalmasság, a sokoldalúság és a környezetvédelem jellemzi.

 

A NEO TOOLS-nál minden egyes PPE ruhadarab tudatos tervezés és sokéves tapasztalat eredménye. A legapróbb részletekre is odafigyelnek, hogy termékeik ne csak megfeleljenek, hanem túl is szárnyalják ügyfeleik elvárásait. A NEO TOOLS ruházat a kényelem és a funkcionalitás szinonimája, amelyet a természet és a fejlett technológia inspirált, és amely tükrözi a márka innovatív szellemét.

 

Annak hangsúlyozására, hogy milyen fontosnak tartják a munkaruházat készítésének folyamatát, bevezették az ORIGINAL DESIGN védjegyet, amely a NEO TOOLS ruházati technológusai által kifejlesztett terveket jelzi. Ezek a tervek a kiváló minőségű anyagok, cipzárak és fényvisszaverő elemek legújabb technológiai fejlesztésein alapulnak.

 

A PPE ruházat megalkotásának alapja továbbá az, hogy odafigyelünk ügyfeleink igényeire. A változó munkaerőpiac, valamint a szabadtéri tevékenységek és az ipari körülmények sajátosságai lehetővé teszik számunkra, hogy a különböző iparágak igényeinek megfelelhessenek azáltal, hogy nemcsak funkcionalitást és kényelmet, hanem megfelelő szintű tartósságot biztosítanak.

 

A NEO TOOLS 2023-ban megkapta a rangos Consumer Quality Leader címet a PPE ruházatáért és a tekintélyes Good Design versenyen is többször döntős volt, 2022-ben pedig a „munka és iroda” kategória fődíját nyerték el.

A Grupatopex termékek megtalálhatóak telephelyeinken. Érdeklődjön telefonon keresztül!