Itt az új Mapeheat Membrane Maxi!

A Mapei bevezette az új Mapeheat Membrane Maxi – vízszigetelő, leválasztó, törésgátló fűtési membránt. A szabadalmaztatott membrán ideális elektromos padlófűtési rendszerekhez – valamint csempe- és kőburkolatokhoz -, és elősegíti a csempe és kőburkolatok gyors és egyszerű beépítését fürdőszobákban, zuhanyzókban, konyhákban és lakóterekben.  Mozaikcsempe, fa és rugalmas padlók aljzataként is használható.

 

A könnyű szerkezettel és vékony profillal rendelkező Mapeheat Membrane Maxi többféle méretű kábelhez – 2 mm-től 5,5 mm-ig – alkalmas, és segít megakadályozni a síkban lévő, akár 3 mm-es aljzatrepedések átvitelét.  A fűtőkábeleket könnyű felszerelni, és a minimális tekercsmemória elősegíti a gyors, sík és biztonságos telepítést. Az új építkezések mellett a membrán vékony profilja jól működik az átalakítási projektekben is, ahol a padlóburkolat az eredeti felület fölé telepíthető. 

 

Miután a fűtőkábeleket a Mapeheat Membrane Maxi domborulataiba helyezték, azonnal fel lehet vinni a csemperagasztót vagy a kiegyenlítő/simító keveréket. Kerámia burkolólapokkal történő beépítés esetén legalább C2 EN 12004 osztályú ragasztó használata ajánlott.

 

A teljes körű padlófűtési megoldáshoz a Mapei kínálatában megtalálható a Mapeheat is, az nVent RAYCHEM technológiájával. A Mapeheat rendszer három komponensből áll: ÚJ Mapeheat Membrane Maxi, Mapeheat Cable és Mapeheat Mesh, három termosztátválasztékkal együtt használva.

 

A Mapeheat vékony profilja és vízálló szerkezete alkalmassá teszi minden belső környezetbe – új építésű, felújítási és átalakítási projektekhez -, beleértve a konyhákat, fürdőszobákat, gőzfürdőket és más spa-környezeteket. Eközben a Mapei egyablakos megoldást kínál a teljes garanciális megoldásra, beleértve a Mapeheat padlófűtést, esztrichet, kiegyenlítő anyagot, ragasztót és habarcsot, valamint a szakértői műszaki ismereteket és támogatást.

A Mapei termékek megtalálhatóak telephelyeinken. Érdeklődjön telefonon keresztül!