Hangulatvilágítás a kertben

A tavasz és a melegebb időjárás beköszöntével egyre inkább vágyunk arra, hogy a kertünk vagy teraszunk egy kellemes hely legyen. Szinte érezzük a BBQ illatát a levegőben, halljuk az ételek sistergését a grillen. Néha azonban a hangulatot megfűszerezhetjük egy kis extrával, különleges varázslattal, ami igazán pihentető hangulatot adhat a térnek.

 

Kertünk vagy teraszunk gyakran az aktív pihenés és a nyugalom helye, ahol a családdal és a barátokkal gyűlünk össze. A késő esti grillpartik és baráti beszélgetések hangulatát kültéri hangulatvilágítási megoldásokkal fokozhatjuk. Az ilyen típusú lámpák többféle formában léteznek, így könnyen megtalálhatjuk az életmódunkhoz és a tér hangulatához illeszkedőt.

 

Nézzük meg a kültéri hangulatvilágítás főbb típusait!

 

BEÉPÍTETT LEDES LÁMPÁK 

Az energiahatékonyság és a hosszú élettartam kombinálása a hangulatvilágítással, a fényjátékkal és a fali fényfestéssel.

 

DEKORATÍV FÉNYEK

Magát a lámpát a benne lévő exkluzív izzó egészíti ki. Természetesen ezek a dekoratív izzószálas fényforrások LED-es változatban is kaphatók.

 

DESIGN FÉNYEK

 A design és a környezetvédelem ötvözése már nem csupán újdonság, hanem elvárás. Számos olyan megoldás áll rendelkezésre, amelyek nappal is csodálatosan néznek ki, és sötétedés után is fényesen ragyognak.

 

A fenti három megoldás bármelyikét kombinálhatjuk mozgásérzékelős változatokkal, így a fény csak akkor kapcsol be, ha fizikailag jelen vagyunk.

A Rábalux termékek megtalálhatóak telephelyeinken. Érdeklődjön telefonon keresztül!