VELUX fénycsatorna az ablaktalan helyiségekben

Ideális szekrényekhez, fürdőszobákhoz, folyosókhoz

 

Élvezze a napszakokat!

A természetes fény új kelti életre otthona helyiségeit, ahogyan egy lámpa soha nem tudná.

 

A VELUX fénycsatornákkal engedje be a tavasz és a nyár élénkítő fényét otthona olyan helyiségeibe, amelyek eddig nem voltak kitéve természetes fénynek. Így nemcsak a napfényt engedi be lakóterébe: megtapasztalhatja az évszakok és az időjárás változását, a felhők elvonulását vagy akár a holdfényt is.

 

Természetes fény még az ablak nélküli helyiségekben is

A VELUX fénycsatornákat a ház minden olyan helyiségébe ajánljuk, amely nem közvetlenül a tetővel határos – legyen az tetőtér vagy egyszintes, magas vagy alacsony ház. A fürdőszobák, folyosók, ruhatárak, háztartási helyiségek vagy lépcsőházak akkor is természetes fényben fürödhetnek, ha a tetőablakok beépítése nem lehetséges.

 

Rövidebb szerelési idő az új kialakításnak köszönhetően

A VELUX fénycsatornák új generációját az alapoktól kezdve újratervezték. Az eredmény gyorsabb és egyszerűbb beépítés, a fényvezető cső szerelési ideje pedig a felére csökkent.

 

Élvezze otthonában az évszakok és napszakok változását

A természetes fény olyan módon kelti életre otthonunk helyiségeit, amit egy lámpa soha nem tud elérni. A VELUX fénycsatornákkal belülről követheti az évszakok és napszakok változását. 

 

Egyedülállóan esztétikus belső kivitelezés

Csak a VELUX fénycsatorna rendelkezik az úgynevezett Egde Glow-effektussal, amely egyedülálló, természetesebb és dinamikusan változó fényhatást biztosít a nap járásától függően.

A Velux termékek megtalálhatóak telephelyeinken. Érdeklődjön telefonon keresztül!