Öko rendszerek – térkő és gyeprács

A beton térkövek környezetbarát termékek. Természetes és főleg hazai alapanyagokból készülnek, a környezetvédelem területén külön pontokat szereznek azzal, hogy előállításuk környezetbarát, a termékek újrahasznosíthatók és nem szállítják őket nagyon messzire.

Dublin gyeprács

Lakossági Közterületi Ipari project.properties.8 project.properties.10 Fagyálló Sóálló

Időnként megesik, hogy kiadós zápor zúdul az udvarra, kertre. A tökéletes vízelvezetés létfontosságú, de akadnak olyan burkolókövek, amelyek mindezt a lehető legtermészetesebb módon oldják meg. A Dublin család mindkét terméke könnyedén megbirkózik az esővízzel megfelelő vízáteresztő alépítmény esetén. Kompromisszumok nélküli megoldást jelentenek, amennyiben a nagy mennyiségű csapadék elszivárgása fontos szempont. Ezzel mindenki tisztában van, akinek volt már problémája a hirtelen és nagy mennyiségben lezúduló esővel. A Dublin gyeprács kialakítása elősegíti a könnyű gyepesítést, hiszen nagyszerű támaszként szolgál a puha fűben, ráadásul természetes módon visszavezeti a lehullott csapadékot a talajba. A Dublin kövek könnyedén elviselik a nagy forgalmi terhelést, így ideálisak közterületek burkolására. Felhasználásukkal megmaradnak a talaj és a zöldterület ökológiai jellemzői.

      Elérhető színek
     szürke
      Méretek
         Méretek - Dublin gyeprács

     1.: 40×40 cm
Kővastagság: 8 cm

2.: 60×40 cm
Kővastagság: 10 cm

    Dublin öko

 

Időnként megesik, hogy kiadós zápor zúdul az udvarra, kertre. A tökéletes vízelvezetés létfontosságú, de akadnak olyan burkolókövek, amelyek mindezt a lehető legtermészetesebb módon oldják meg. A        Dublin öko könnyedén megbirkózik az esővízzel, megfelelő vízáteresztő alépítmény esetén. Kompromisszumok nélküli megoldást jelent, amennyiben a nagy mennyiségű csapadék elszivárgása fontos           szempont. Ezzel mindenki tisztában van, akinek volt már problémája a hirtelen és nagy mennyiségben lezúduló esővel. A Dublin öko könnyedén elviseli a nagy forgalmi terhelést, így ideális a                    közterületek burkolására. Felhasználásukkal megmaradnak a talaj és a zöldterület ökológiai jellemzői.

       Elérhető színek
     szürkeszürke
     vörösvörös
    antracitantracit
      Méretek
       Méretek - Dublin öko

      1. Dublin öko 20×20 cm
Kővastagság: 8 cm

    Rotterdam öko

 

Lakossági Ipari project.properties.8 Fagyálló

        Rotterdam Öko… Ahogy a termék neve is sugallja, fontos ökológia szerepet tölt be a betonburkolatok között. Speciális távtartói lehetővé teszik a víz könnyű elszivárgását, így a csapadék visszajut a természetbe. Ugyanakkor a burkolat H-alakú kialakításának köszönhetően rendkívül stabil és masszív kötéssel kapcsolódik egymáshoz. A különleges burkolókövet szélsőséges teherbírásra  terveztük, amely feladatát akár évtizedeken keresztül is tökéletesen ellátja. Innovatív technológiája praktikussá, környezetbaráttá és igazán népszerűvé teszi termékünket. Ipari területeken, parkolókban ajánljuk, de kertekben és udvarokon is kiválóan megállja a helyét.

     Elérhető színek
        szürkeszürke
       vörösvörös
       antracitantracit
        Méretek
      Méretek - Rotterdam öko

       1. Rotterdam Öko:
20×16,5 cm
Kővastagság: 8 cm