Öntözés, locsolócső tárolás könnyedén

A GARDENA tömlőtároló könnyen használható megoldásokat kínál a maximális kényelem érdekében. Modelljeikkel a tömlő mindig szépen feltekerve és használatra készen áll – akár a kertben, akár a teraszon vagy az erkélyen, akár útközben van szüksége vízre. Tömlő tároló megoldásaik kiváló minőségűek: 5 év garanciát vállalnak rá.

 

Kényelmetlen behúzás a csomómentességért

A különböző GARDENA tömlőtároló termékek innovatív és könnyen használható megoldásokat kínálnak a tömlő kényelmes be- és kitekeréséhez. Gyors és egyszerű kezelést biztosítanak, amelyek tisztán tartják a kezét.

 

Garantált minőség – nincs szükség karbantartásra

A tartósság és a minőség a tömlőrendszereik alapvető eleme, és megkíméli a gyakori karbantartástól. A beépített GARDENA fagyvédelmi technológiának köszönhetően minden tömlődoboz és kocsi egész évben a szabadban maradhat.

 

Rugalmas megoldások minden kertmérethez

Mindegy, hogy nagy kertje vagy kis erkélye vagy terasza van, a GARDENA minden kerthez kínál tömlő tárolási megoldást. A kompakt kialakítás és az ergonomikus fogantyúk lehetővé teszik a kényelmes szállítást és tárolást.

 

Fali tömlődobozok és kerti tömlődobozok

Automatikus feltekercselés – Maximális kényelem hajlítás, kurblizás és piszkos kezek nélkül. Elérhető RollUp modellként különböző elhelyezési lehetőségekkel vagy akkumulátoros fali tömlődoboz PowerRollként a legnagyobb kényelem érdekében.

 

Tömlőkocsik

Robusztus kialakítás – A robusztus kialakítás és a speciálisan kialakított kihajtható láb extra erős álló stabilitást biztosít a tömlőkocsinak.

 

Tömlődobok

Mobil használat és kompakt tárolás – A tömlődobok kompakt és könnyű kialakításuknak köszönhetően ideálisak a teraszokon, erkélyeken, kis kertekben. A szállítás kényelmes az ergonomikus fogantyúnak köszönhetően.

 

Különleges tárolási megoldások

Okos megoldások – Okos és egyszerű megoldások a helytakarékosság és a tömlő tárolásának megkönnyítése érdekében.

A Gardena termékek megtalálhatóak telephelyeinken. Érdeklődjön telefonon keresztül!