Megjelent a Rábalux legújabb katalógusa

A múltban a fény szabályozására csak a spotok jelentettek megoldást. Ma a technológia és a fogyasztóra szabott tervezés lehetővé teszi, hogy egy függőlámpából vagy mennyezeti lámpából a fényt a nekünk tetsző részletekre irányítsuk. Ez rugalmasságot biztosít számunkra, hogy a lámpáink fényét tevékenységünkhöz, hangulatunkhoz vagy akár a napszakhoz igazítsuk.

 

Használja az étkezőasztalát az étkezésen kívül másra is? Néha segít a gyermekének a házi feladatban vagy kézműveskedik? Esetleg ott társasjátékozik a barátaival? Ezek a különböző tevékenységek különböző intenzitású és irányú fényt igényelnek. Hogy ne kelljen minden egyes tevékenységhez a lámpatestet cserélni, jó megoldás lehet egy irányított fényű függőlámpa. Irányítsa, központosítsa, húzza közelebb, ahogyan Önnek a megfelelőbb.

 

De ne csak a funkcionalitásra gondoljon! Ahogy a fenti példák is mutatják, ezek a lámpák divatos és menő kiegészítői lehetnek a nappalinak, az étkezőnek vagy a hálószobának. Kialakításuknak köszönhetően akkor ki is tűnhetnek egy térben, ha nincsenek megvilágítva.

 

A mai világban – nem kell magyarázni – egyre fontosabbá válik az energiapazarlás minimalizálása. Az új, állítható fényű 2024-es termékek beépített LED-es megoldásokkal rendelkeznek. Régóta tudjuk, hogy a LED-es lámpák azok, amelyek beltérben leginkább megfelelnek a környezetvédelmi elvárásoknak. Az állítható fénynek pedig van egy extra „hatása”: segít elkerülni a további, alternatív világítás szükségességét, mivel mindig oda tudjuk irányítani, ahol szükség van rá. Ez szintén segít csökkenteni az energiafogyasztásunkat.

 

Egyszóval, ha már unja a hagyományos, unalmas világítást, itt az ideje, hogy tegyen egy lépést előre, és merüljön el az állítható világítás világában! Könnyűek, kényelmesek és stílusosak. Életet lehelnek a belső terekbe.

 

A Rábalux új katalógusa tele van ilyen világító testekkel! 

A Rábalux termékek megtalálhatóak telephelyeinken. Érdeklődjön telefonon keresztül!