Ragasztók, szerelőragasztók és ragasztóhabok

Ragasztók, szerelőragasztók és ragasztóhabok választéka különböző alkalmazási területeken történő ragasztáshoz. A Soudal ragasztók széles választékát kínálja EPS-XPS polisztirol lapokhoz, OSB lapokhoz, gipszkartonokhoz, fához, tükrökhöz, üveghez, fémhez, falakhoz és általános építőanyagokhoz.

 

T-Rex Strong azonnali tapadás

A T-REX Strong pillanatragasztó egy felhasználásra kész, egykomponensű, szálerősítésű, vízbázisú szerelőragasztó, rendkívül magas kezdeti tapadással (350 kg/m2 teljes ragasztott felület) és magas végső tapadással. A felületek összenyomása után azonnal megtapad, nincs szükség mechanikai alátámasztásra, és helyettesíti a csavarokat és a szögeket. Az egyik felületnek porózusnak kell lennie.

 

T-Rex átlátszó

A T-REX Transparent egy felhasználásra kész, egykomponensű, szálerősítésű, vízbázisú szerelőragasztó, magas kezdeti tapadással (125 kg/m2 a teljes felületen alkalmazva) és magas végső tapadással. Keményedés után átlátszó. Kiváltja a csavarokat és a szegeket. Külső és belső alkalmazásokhoz egyaránt alkalmas. Az egyik felületnek porózusnak kell lennie.

 

T-Rex Heavy anyagok

A T-REX SOLID MATERIALS az első szupererős, szálerősített szerelőragasztó, amely 80%-ban újrahasznosított alapanyagokból készült. Ez a 100%-ban erős ragasztó alkalmas nehéz anyagok ragasztására, akár 250 kg/m2 kezdeti tapadással.

 

T-Rex könnyű anyagok

A T-Rex Lightweight Materials egy vízbázisú ragasztóanyag

Újrahasznosított alapanyagokból készült ragasztó. Különösen alkalmas nedvszívó felületek és díszítőelemek ragasztására.

 

T-Rex Gold

Hibrid polimer szerelőragasztó

Rendkívül strapabíró, nagyon erős ragasztó, nagyon NAGY kezdeti tapadással (> 400 kg/m²). Az SMX polimer technológián alapuló Xtreme Power hihetetlen ragasztási szilárdságot és alapozómentes tapadást biztosít a legtöbb építőanyaghoz, beleértve a nedves felületeket is.

A Soudal termékek megtalálhatóak telephelyeinken. Érdeklődjön telefonon keresztül!