Padlóburkolat gyors rögzítése

A Mapei bevezette az új Ultrabond ECO MS1-et – egy nagy teljesítményű ragasztót mindenféle rugalmas és textil padlóburkolat telepítéséhez, gyors és biztonságos rögzítéséhez.  A felhasználásra kész és könnyen alkalmazható Ultrabond ECO MS1 gyorsan köt és nagyon alacsony VOC tartalmú.  Szívós összetétele és ellenállóképessége miatt ideális az erős igénybevételnek alárendelt területeken, valamint az UV sugárzásnak és víznek kitett padlókon.

 

Az Ultrabond ECO MS1 egy univerzális, szililált polimer alapú ragasztó, amely alkalmas LVT, PVC, szőnyeg, linóleum, gumi, PU alapú és sportpadlóburkolatok belső szerelésére nedvszívó és nem nedvszívó aljzatra.  Padlófűtéses rendszerekhez is használható.

 

A ragasztó nagy teljesítményű, számos előnyt kínál, beleértve a nagyon magas méretstabilitást. Keményedés után olyan filmet képez, amely ellenáll a nedvességnek, a víznek és a hőnek.  Ezek a tulajdonságok, valamint a kivételesen erős kötésszilárdság teszik az Ultrabond ECO MS1-et különösen alkalmassá a targoncák, a kereskedelmi konyhák és a nedves területek által intenzív mechanikai igénybevételnek kitett ipari környezetben.  A ragasztó az EN 12529 szabvány szerint székgörgők által okozott igénybevételnek kitett környezetben is használható.

 

Az Ultrabond ECO MS1 tanúsítványai közé tartozik az EMICODE EC1 Plus (nagyon alacsony károsanyag-kibocsátás) és a Blauer Engle – DE-UZ 113.  A ragasztó könnyen letisztítható a kezekről és a felületekről, és az epoxi és epoxi/PU termékekre érzékeny szerelők számára is biztonságosan használható.

 

A Mapei termékek megtalálhatóak telephelyeinken. Érdeklődjön telefonon keresztül!