Renova Plus tetőcserepekkel egészült ki a Terrán hullámos profilú termékcsaládja

Renova Plus tetőcserepekkel egészült ki a Terrán hullámos profilú termékcsaládja

A gazdaságos betoncserép immár a Terrán szolgáltatásaival és garanciális feltételeivel érhető elMagas minőség, alacsony áron

Megbízhatóság, minőség, egyszerűség, elérhető ár. A Terrán Renova Plus ideális a régi tetők megszépítésére és az új tetők gazdaságos kivitelezéséhez egyaránt.

A Renova Plus termékcsalád marketingtevékenysége eddig a Terrán márkától függetlenül zajlott, valamint értékesítése külön csatornán történt. Azonban a partnerek és vásárlók maximális kiszolgálása érdekében a Terrán termékeit egy portfólióban teszi elérhetővé, ezért „a tetőépítés gazdaságos cserepe” mostantól már a Terrán brand égisze alatt lesz beszerezhető.

A Renova Plus elsősorban azokra a vásárlókra koncentrál, akiknek fontos a Terrán által biztosított kiváló minőség – a betoncserép-gyártók között elsőként bevezetett 50 év Terrán garanciával – miközben gazdaságosan, a legjobb áron szeretnék megvásárolni a tetőfedéshez szükséges cserepeket.

Azzal, hogy mostantól egy helyen lesz megtalálható a gazdaságos tetőcserép és a különböző fém, valamint műanyag kiegészítők teljes szortimentje, sokkal könnyebbé válik a döntés a tökéletes Terrán tetőszerkezet megvalósításához.

Mindez hozzájárul ahhoz, hogy szélesebb kör számára elérhetővé váljon az időtálló tető, amely tartósan biztosít védelmet otthonuknak a jövőben.

A Terrán továbbfejlesztett termékcsaládja már kétszeres felületkezeléssel érhető el

A megnövekedett piaci igényeknek a Terrán a Renova termékkel is szeretne megfelelni. Ennek érdekében továbbfejlesztették ezt a termékcsaládot Renova Plus néven. Ebben a kategóriában általános az egyszeri felületkezelés. A Renova Plus változatlan ár mellett, kétszeres felületkezeléssel érhető el. A termék minőségére garancia a Terrán vezető gyártástechnológiája és mérnökei szaktudása.

2012 őszén azért dobták piacra a Renova tetőcserepet, hogy egy kiváló minőségű, de egyben olcsó alternatívát kínáljanak a tetőfelújítás előtt állóknak. A termék iránti érdeklődés még az előzetes számításokat is meghaladta; a kiváló minőségű, de egyben olcsó tetőcserépre nagy igény van a piacon.

Ezen a sikeren felbuzdulva döntöttek úgy, hogy a Renova tetőcserép színpalettáját tovább bővítik. Az új Renova Plus termékcsaládot napjaink trendjének megfelelően három új, a vásárlók által közkedvelt színben tesszik elérhetővé 2017. augusztus 1-től. Így egy ár-érték arányban kiemelkedő termékcsaládot hoztak létre, amely bárki számára elérhető, gazdaságos megoldást nyújt a tetőépítésre.
A Renova Plus megalkotásakor törekedtek a bevált formák és színek összeállítására. A termékcsalád fejlesztése során első sorban azokra az árérzékeny fogyasztókra koncentráltak, akik nem szeretnének lemondani a minőségről, de fontos nekik, hogy a legjobb áron jussanak hozzá a tetőfedő anyagokhoz.
Az új színek mellett a Renova Plus tetőcseréphez kínált műanyag és fém kiegészítő elemek választéka is tovább bővül.

Minden érv a Renova Plus tetőcserepek mellett szól,
– mert fagyálló, viharálló és stabil tetőfedést biztosít
– mert a rendszerlemek segítségével időtálló fedés alakítható ki
– mert súlyából adódóan, akár a régebbi tetőszerkezetek is elbírják.
– mert rendkívül olcsó
– mert a betoncserép az esőtől sem nehezül el