Robotfűnyírók a szép zöld gyepért

Intelligens robotfűnyíró SILENO life, 1250 m², AI technológiával.

Ez a fűnyíró smart App-vezérlésű és innovatív – teljes mértékben kapcsolódik a GARDENA smart rendszerhez. Maradjon kézben az irányítás: A GARDENA smart rendszernek köszönhetően a fűnyíró teljesen csatlakoztatható és bárhonnan irányítható.

Fejlett technológia: A LONA Intelligence valós idejű nyomon követést, térképezést, zónakezelést és intuitív vezérlést kínál a GARDENA smart alkalmazáson keresztül. Csendes működés: Az 57 (dB)A zajszinttel a robot rendkívül halkan nyír, és használat közben alig észrevehető.

Időjárás és terepviszonyok: Az intelligens SILENO life minden időjárási körülmények között, közepes méretű és összetett gyepfelületeken is működik.

 

Robotfűnyíró SILENO city, 600 m², Bluetooth -al.

A SILENO city kiemelkedik a precizitás és a teljesítmény tekintetében, így ideális kisebb gyepfelületekhez is. App vezérlésű: A SILENO city 600 m²-es fűnyíró akár 10 méterről is vezérelhető a GARDENA Bluetooth alkalmazással.

AI-precíz: A fűnyíró a navigáció mestere, könnyedén manőverezik a szűk helyeken és a szűk kanyarokban. Csendes: Rendkívül alacsony zajszintjével a SILENO city a kategóriájában a legjobb a csendes és hatékony működéshez.

 

Garázs a SILENO minimo, SILENO city és SILENO life robotfűnyírókhoz

Praktikus és robusztus – ideális védelem a robotfűnyírók számára

Időjárás elleni védelem: A tartós műanyagból készült garázs megvédi a robusztus robotfűnyírót az esőtől és a naptól. Könnyen karbantartható: a hozzáférhető kábelcsatornával javítja a könnyű használatot és a zökkenőmentes karbantartást

Praktikus és intelligens: a csuklós tető közvetlen hozzáférést biztosít a robot vezérlőpaneléhez. Egyszerű és stabil: a garázs könnyen összeszerelhető és telepíthető a kertben

Tartalmazza a következőket: 1 x GARDENA garázs robotfűnyíróhoz, 6 x rögzítőcsavarral együtt.

A Gardena termékek megtalálhatóak telephelyeinken. Érdeklődjön telefonon keresztül!