Roto Elzett minőség

A Roto-nál nem félmunkát végznek, hanem tetőablakokat készítenek profiknak. De hogy ez pontosan hogyan néz ki, és milyen hozzáadott értéket élvezhet ezáltal, azt szeretnénk megmutatni Önnek.

 

A Roto csoport

Roto tetőablakok és tartozékok. A Roto Frank DST Vertriebs-GmbH a Roto Frank AG független részlege. A divízió székhelye Bad Mergentheimben található, mintegy 700 alkalmazottal. Ezenkívül 3 ultramodern gyártási telephellyel büszkélkedhetnek. Európa-szerte 1200 ember dolgozik a cégnél. Termékeiket kizárólag szakkereskedőkön és a tetőfedő szakmában dolgozó szakembereken keresztül értékesítik.

 

Roto Elzett: Gyártási helyszínek. Határtalan minőség.

A Roto a tetőablakok, tartozékok és padláslétrák terén a világ egyik vezető márkája. Európában három ultramodern gyártóüzemünkben fejlesztenek, terveznek és gyártanal innovatív prémium termékeket az energiatakarékosság, valamint a tetőtérben való kényelmes élet érdekében.  Második legnagyobb termelési telephelyük a lengyelországi Lubartówban található, ahol 420 ember járul hozzá a Roto termékek fejlesztéséhez.

 

Roto 1935 óta. Innovatív szellem és erő

Történetük 1935-ben kezdődött, amikor Wilhelm Frank, a vállalat alapítója feltalálta az első iparilag gyártott Tilt&Turn hardvert. Az 1930-as években a gépészeti és vasalási ágazat számos olyan innovációt hozott létre, amelyek a mai napig fontos projektek alapját képezik. A Tilt&Turn vasalatrendszer volt a kiindulópontja egy olyan terméknek, amely közel egy évszázad elteltével ma is világszerte javítja az otthonok komfortos életérzését.

 

Roto világszerte

Úttörő megoldások

Akár Németországban, Ausztriában vagy Svájcban, akár Angliában, Franciaországban vagy Lengyelországban: a Roto energiatakarékos tetőablakai eltalálták az idők szavát. Az Európa-szerte több mint 20 értékesítési irodával a Roto meghatározta a növekedés irányát. Emellett Európa-szerte található logisztikai pontjaik lehetővé teszik áruik hatékonyabb elosztását. Így gyorsabban tudnak reagálni az egyes regionális igényekre. Most és a jövőben a Roto egyértelműen Németország mint üzleti helyszín mellett kötelezte el magát, ahol a prémium minőségű „german made” még mindig a mérce.

Roto Elzett garancia

Prémium minőség. A Stuttgart melletti Leinfelden-Echterdingenben székhellyel rendelkező Roto Frank Holding AG egy német vállalatcsoport. A Roto organikusan és következetesen növekedett, hogy egy nagy, elismert vállalattá váljon.

Közös értékeik jelentik azt az identitást, amely lehetővé tette, hogy a Roto német vállalatként vezető szerepet töltsön be. Vállalatuk értékstruktúrája három pillérre épül:

  • Folyamatosság, eredmények és megbízhatóság.
  • Tapasztalat, sikerre való törekvés és jövőkép
  • Tudás, képesség és német mérnöki készségek

A Roto a technológia irányadójaként olyan intelligens termékeket fejleszt, amelyek precíz megoldásokkal és tartóssággal nyűgözik le Önt. A gyártás és a környezetgazdálkodás, valamint a logisztika olyan német értékek szerint orientálódik, mint a megbízhatóság, az alaposság és az előrelátás. A német értékek következetes megvalósítása a minőségi szabványokban és normákban az, ami elnyeri partnereink és ügyfeleink bizalmát.