Fischer megoldások

A fischer vállalatcsoport legnagyobb üzletága a rögzítőrendszerek, amelyek mintegy 75 százalékos részesedéssel rendelkeznek az értékesítésből. Az építőipar biztonságos és gazdaságos rögzítő és összekötő elemeinek specialistája az elmúlt hat évtizedben az egyik piacvezető céggé vált. A termékpaletta a vegyi rendszerektől az acélhorgonyokon át egészen a műanyag dübelekig terjed. Legyen szó alagút-, híd- vagy erőművek építésénél használt nagy teherbírású horgonyokról a szakemberek számára, vagy fal- és üregdugókról a barkácsolók számára: a fischer minden rögzítési problémára talál megfelelő megoldást.

A termékkínálat több mint 15 000 cikket foglal magában. Ezek közé tartoznak többek között a dinamikus horgonyok földrengési zónákhoz vagy erősen igénybevett épületekhez, tűzvédelmi rögzítések, innovatív homlokzati rendszerek és az első olyan üvegszerelvény, ahol a horgony nem fúrja át az üveget. A csavarok széles választéka, a kompozit hőszigetelő rendszerekhez, HVAC-berendezésekhez, ragasztókhoz, tömítőanyagokhoz, habokhoz vagy fúrófejekhez készült speciális termékek mutatják a fischer rögzítési rendszerek nagy választékát.

A fischer elsősorban Németországban fejleszti és gyártja saját termékeit. A vállalat különböző szolgáltatások széles skálájával nyújt egyéni támogatást ügyfeleinek. A szerelést megkönnyítő és biztonságosabbá tevő módszerek, ingyenes építési és tervezési szoftverek, valamint a fischer akadémián tartott műszaki szemináriumok teszik teljessé a termékválaszték köré csoportosított, széleskörű ügyfélszolgálatot. A németországi fischer vállalatcsoport munkatársai közül egy alkalmazottra 20-szor több szabadalmat jegyeznek be, mint a német gazdaság átlaga. Naponta 15,5 millió rögzítési terméket adnak el, percenként 11.000-et. Emellett a fischer rendelkezik a legtöbb építési engedélyezési tanúsítvánnyal egész Európában.

 

Fischer rögzítő rendszerek

A 49 leányvállalattal és több mint 100 importőrrel a Fischer globális hálózatot kapott, magas szintű jelenléttel. Ügyfeleink számára az előnyök teljesen egyértelműek. Mindig van egy professzionális műszaki vagy értékesítési kapcsolattartó a közelükben, az áruk magas szintű elérhetősége mellett.

 

Fischer minőség

Aktív környezetgazdálkodási politikánk azt jelenti, hogy hozzájárulunk ahhoz, hogy a mi generációnk és az utánunk következők számára is megőrizzük az ép környezetet. A tumlingeni telephelyen a környezetgazdálkodási politika a DIN EN ISO 14001 szabvány szerint tanúsított. Tagjai vagyunk a Német Fenntartható Építés Tanácsának (DGNB), és termékeinket az Építőipari és Környezetvédelmi Intézet (IBU) által előírt irányelvek szerint egymás után tanúsították.

Az UX GREEN-nel az első olyan horgonyt vezettük be a piacon, amely több mint 50%-ban újra növő nyersanyagokon alapul.