Sika kiadvány: Tetőszigetelési technológiák és rendszerek

A kiadvánnyal elsősorban az építészek, a tervezők és a mérnökök mindennapi munkáját szeretnék segíteni

A Sika Hungária Kft. örömmel tájékoztatja Önöket, hogy „Sika – Tetőszigetelési technológiák és rendszerek” címmel elkészült legújabb kiadványuk, mely a Sika műanyaglemezes és kenhető tetőszigetelési rendszereiről, technológiai megoldásairól ad egy átfogó képet.

A kiadvány hiánypótló a piacon, mivel ilyen összefoglaló szakmai anyag az egyrétegű és kenhető tetőszigetelési megoldásokról nem jelent meg ezidáig.

Az ismertető amellett, hogy közel 70 komplett Sika rétegrendi felépítést tartalmaz, részletesen bemutatja a Sika egyrétegű tetőszigetelési technológiákat (PVC, FPO, TPO), a kenhető szigetelési technológiákat ( 1-C PU, 2-CPU/PUA), a magas minőségű gyártási folyamatok jellemzőit, valamint a rendszerek értékesítéséhez kapcsolódó – méltán híres – Sika szolgáltatásokat (képzések, rendszer-garanciák, tető állapotfelmérés, szélszívás-elleni rögzítési terv készítése, stb.).

Rendszereik összefoglalójával elsősorban építész, mérnök és tervező kollégák mindennapi munkáját szeretnék segíteni, hogy megtalálják az ideális tetőszigetelési rétegrendet akár új építésről, akár felújításról legyen szó.