Silverline története

  • 1994-ben A Softline volt az első beépített páraelszívó, és az első csúszós páraelszívó 1130-as neve Silverline volt. A hatalmas sikerének köszönhetően kettő év múlva már  sorozatgyártásra került sor. 1999-ben megtörtént az első Pyramit kéményháztető gyártása és az első részvétel az országos kiállításon, majd hamarosan az első export is megérkezett Bulgáriába.
  • 2001-ben a vállalat elérte a 100 000 darabos gyártási számot, valamint beruházásra került az első rugalmas gyártógép is a – stancprés – 2002-ben pedig  megvalósult az első export Németországba és az első Silverline márkájú termelés is.
  • 2004-ben Elkészült az első futószalag típusú gyártási szerelőszalag.
  • 2005-ben megkezdődött a sütő- és főzőlap-ellátás. Külön megalakult a rúdgyártó részleg GUMUSMAK néven. 2008-ban megnyitották a Silver Ankastre beépített páraelszívó gyárat majd  Németországban megkapták az első formatervezési díjat.
  • 2011-ben 1.000.000 beépített páraelszívó és kéményes páraelszívó került legyártásra.
  • 2013-ban kidolgozták az első TUBITAK K+F;D által támogatott projektet, GM Technics’s; panelüveg feldolgozása megkezdte működését. A Silverline alkalmazottainak száma meghaladta az 1000 főt.
  • 2014-ben a Silverline bekerült a Gazdasági Minisztérium TURQUALITY programjába.

 

Silverline márka

Innovatív tervezéssel és környezettudatos megoldásokkal a konyha vonzó élettérré alakítása a fő céljuk. Megbízható márka, amely örömet hoz az életünkbe. Céljuk, a környezetért való felelősség tudatában, hogy a környezetet a szolgáltatásaiktól lehetséges hatásoktól megóvják, és ezzel a szándékkal, programokat, szándékokat és célokat hozzanak létre, a környezetvédelmi teljesítményt folyamatosan a vonatkozó előírásokhoz igazodva alakítják ki anélkül, hogy természeti erőforrásaikat károsítanák, szennyeznék és egyensúlyban használnák.  A minőség mindig is alapelv volt a gyártási és marketing felfogásukban. Tudják, hogy ügyfeleik magas minőségi elvárásokat támasztanak, és minden lehetséges módon fejlesztik magunkat, hogy ezeket az elvárásokat meg tudják valósítani. Az innováció cégük egyik legfontosabb filozófiája, és kreatív és előrelátó K+F csapatukkal; igyekeznek felzárkózni ügyfeleik igényeihez és kívánságaihoz.

 

Silverline minőség

A minőséghez való ragaszkodásukat a legfontosabb nemzetközi tanúsító testületek is elismerték.  Az ISO 9001, CE, KEMAKEUR, TSE és UKRTEST tanúsítványokkal megfelelnek az európai minőségi szabványoknak. Termékeik többféle kivitelben kaphatók, hogy a fogyasztók első számú választásai lehessenek. Az ügyfelek elégedettségére összpontosítva a Silverline célja, hogy sikeres legyen az innováció, az értékesítés utáni szolgáltatások és a termelékenység terén.