Sorzuhanyó kialakítása ACO Public zuhanyfolyókával

Sorzuhanyó kialakítása ACO Public zuhanyfolyókával

Sorzuhanyzók kialakításához ajánljuk a Public zuhanyfolyókát, mely másodlagos vízelvezetéssel is rendelkezik, és akár tűzgátló betéttel is ellátható.

A gyári méretek 1,5m, 2,0m, 2,5m és 3,0m, de ennél hosszabbak is készülhetnek egyedi gyártásban.

ACO Public zuhanyfolyóka

Az ACO Public zuhanyfolyóka különböző hosszúságú sorzuhanyok kialakítását teszi lehetővé egy folyókával a legmagasabb esztétikai elvárásoknak is megfelelve. A folyókatest rozsdamentes acélból megszakítás nélkül egyben készül, így teljes mértékben vízzáró. A Public 80 zuhanyfolyókához 1 szigetelőréteg csatlakoztatható, a Public 110 zuhanyfolyóka 2 vagy akár több szigetelősíkon történő csatlakozást is lehető tesz, illetve akár tűzgátló kivitelben is készülhet. Mindkét típus rendelkezik másodlagos vízelvezetési lehetőséggel.

ACO Public 80 zuhanyfolyóka

Az ACO Public 80 zuhanyfolyóka olyan sorzuhanyzók kialakításához alkalmazható, ahol a lapburkolat alatti kent szigetelésen kívül nincs másik vízszigetelő réteg, amihez csatlakoztatni kellene a folyókát. A folyókatest 80 mm széles, másodlagos vízelvezetéssel is rendelkezik, hogy a burkolat alá leszivárgó víz elvezetése is megtörténhessen. Ezen felül állítólábakkal is el van látva, a szintezés megkönnyítése érdekében. A vízkivétel csőcsatlakozói forgathatók, így falsarokba építve akár a falban lévő strangra való rákötés is egyszerűen megoldható. A folyóka DN40 vagy DN50 csőcsatlakozással rendelkezik, rozsdamentes acél ráccsal vagy burkolható fedéllel teheti még különlegesebbé a zuhanyzót. A folyóka 1,5m, 2,0m, 2,5m és 3,0m hosszban készül. Ezektől eltérő hosszban egyedileg készítjük a zuhanyfolyókát.

Amennyiben tűzgátló betéttel is el kell látni a zuhanyfolyókát, tekintse meg a Public 110 zuhanyfolyóka típust.

ACO Public 110 zuhanyfolyóka

Az ACO Public 110 zuhanyfolyóka olyan sorzuhanyzók kialakításához alkalmazható, ahol a lapburkolat alatti kent szigetelésen kívül a folyóka alatt is van egy szigetelősík, amihez csatlakoztatni kell a folyókát. A folyókatest 110mm széles, másodlagos vízelvezetéssel is rendelkezik, hogy a burkolat alá leszivárgó víz elvezetése is megtörténhessen, valamit állítólábakkal is el van látva, hogy a szintezés könnyedén megtörténhessen. A vízkivétel csőcsatlakozói forgathatók, így falsarokba építve akár a falban lévő strangra való rákötés is egyszerűen megoldható. A folyóka DN100 csőcsatlakozással rendelkezik, rozsdamentes acél ráccsal vagy burkolható fedéllel teheti még különlegesebbé a zuhanyzót. A folyóka 1,5m, 2,0m, 2,5m és 3,0m hosszban készül. Ezektől eltérő hosszban egyedileg készítjük a zuhanyfolyókát.

A zuhanyfolyóka tűzgátló betéttel is ellátható.