Soudal története

A Soudal Group a legnagyobb független európai gyártója a tömítőanyagoknak, ragasztóknak és poliuretán haboknak a professzionális és magánfelhasználók számára. Ez egy belga családi vállalkozás, amelynek székhelye Turnhoutban van, és amelyet Vic Swerts alapított 1966-ban, mára nemzetközi szereplővé és az építőipari vegyi anyagok szakértőjévé nőtte ki magát.

A csoportnak 5 kontinensen 23 termelési telephelye van, 45 különböző országban van értékesítési irodája, és világszerte mintegy 3 654 embert foglalkoztat. A Soudal csoport sikerét a hosszú távú innovációs jövőkép – jelentős K+F beruházásokkal – és a helyi piaci igényekhez való alkalmazkodás eredményezte.

Soudal Innováció

Az új termékek, terméktechnológiák és gyártási módszerek kutatása és fejlesztése a génjeinkben van. Egy magasan képzett kutatókból, mérnökökből és technikusokból álló csapat folyamatosan dolgozik a különböző országok ügyfeleinek egyedi igényeihez igazított új termékek és alkalmazások kifejlesztésén. Ennek eredményeképpen számos úttörő innovatív termék született, amelyek hozzájárultak a Soudal piaci pozíciójának megerősítéséhez. Az innováció tehát a Soudal Csoport szerves növekedésének motorja.

Soudal termékek

911 millió eurós konszolidált árbevétel 2020-ban; 373 millió tömítőanyag és poliuretánhab egység gyártása 23 gyártóüzemben; mintegy 3654 alkalmazott világszerte; 81,4 millió eurós beruházás 2020-ban: ezek a Soudal-csoport lenyűgöző adatai.

Tevékenységeik: A Soudal-csoport 7 csoportot lefedve gyárt termékeket saját márkái és saját márkás termékei számára: szilikonok és egyéb tömítőanyagok, poliuretánhabok, ragasztók, hibrid polimerek, műszaki aeroszolok és építőipari vegyi termékek. Saját márkáival a Soudal-csoport 3 piaci szegmensre összpontosít: az építőipari, az ipari és a kiskereskedelmi szektorra.

Fenntarthatóság: A Soudal Csoport élen jár a fenntartható építőiparban használt, az emberek és a környezet számára biztonságos termékek kifejlesztésében. A legmodernebb gyártási technológia eredményeként az energia- és vízfelhasználás, valamint a maradék hulladékok mennyisége korlátozott. Nyilvánvaló, hogy a munkavállalók jóléte is prioritást élvez.

Több mint 50 éve a Soudal többet kínál, mint egy hatékony terméket. A minőség, az egyedi gyártás és a tökéletes értékesítés utáni szolgáltatás a Soudal sikertörténetének alapvető elemei.

 

Soudal jövője

A Soudal a világ legnagyobb független gyártója és szolgáltatásorientált szállítója kíván lenni a szilikonoknak, ragasztóknak és poliuretán haboknak, amelyeket a professzionális építőiparban, a kiskereskedelemben és az iparban használnak.

A Soudal biztonságos, fenntartható, minőségi és nyereséges módon dolgozik, hogy garantálja a vállalat folytonosságát. Munkavállalóinak elégedettsége és a helyi közösség tiszteletben tartása prioritást élvez.