SW Umwelttechnik története 2

Az 1910-ben Klagenfurtban alapított SW Umwelttechnik Stoiser & Wolschner AG családi vállalkozás 1910 óta Ausztriában, 1990 óta Magyarországon és 2001 óta Romániában fejleszt és gyárt előregyártott betonelemeket a föld feletti és föld alatti infrastruktúra építéséhez és bővítéséhez.

A helyszínek kiválasztása lehetővé teszi számukra, hogy helyben elégítsék ki a keresletet, és rövid szállítási útvonalakat tartsanak fenn. Modern termelési létesítményeik, széles termékválasztékuk és a regionális piacok speciális ismeretei számos területen piacvezetővé teszi őket.

 

SW Umwelttechnik a márka

Küldetésünk vezérli őket. Küldetésük az életminőség javítása és piacaik vonzerejének növelése. Ennek érdekében évtizedekig használható termékeket fejlesztenek és gyártanak, mind a föld felett, mind a föld alatt: A csatornázáshoz használt csövektől és az útépítéshez használt nagy tartályoktól kezdve a lakóépületek és épületek építéséhez használt falakig, gerendákig és oszlopokig.

Hosszú távú növekedési stratégiát követnek: Az Európai Unió aktívan követeli és támogatja a felelős és fenntartható környezethasználatot szolgáló infrastrukturális projektek építését és bővítését. Ebben még sok évtizedig látnak piaci potenciált.

A vállalati stratégia tervezése magában foglalja a célok és alapvető referenciaértékek kidolgozását, amelyeket következetesen végrehajtanak: A fenntartható nyereséges növekedést a termékek optimalizálásával és a felhalmozott termelési kapacitások kihasználásával kell elérni. A felvásárlásokat vagy stratégiai együttműködéseket csak akkor folytatják, ha azok hozzájárulnak az ügyfélkapcsolatok, a piaci régiók, a kulcskompetenciák bővítéséhez vagy a termékportfólió bővítéséhez, és ha a piaci feltételek optimálisak ehhez. A rövid- és középtávú célokat viszont a gazdasági környezet aktuális körülményeitől függően határozzák meg. Sikertényezőik versenyelőnyöket teremtenek. Az SW Umwelttechnik stratégiai termelési helyszínekkel, folyamatos termékfejlesztéssel, hosszú távú partnerségekkel és lojális alkalmazottakkal egyértelmű versenyelőnyt biztosít, és megteremti a vállalat sikerének alapját.

 

SW Umwelttechnik termékek

1910 óta növekvő szakértelem a betontermékek gyártásában. Szakértelmük a homokból, kavicsból, vízből és cementből készült, évtizedes használatra kifejlesztett, földfelszínen és föld alatt használt termékek gyártásában rejlik: Csövek a csatornázáshoz, nagy tartályok az útépítéshez, falak, gerendák és oszlopok a lakás- és épületépítéshez, és még sok más. Bár az összetevők nagyrészt állandóak, folyamatosan fejlesztik termékeiket.

Közeli ügyfélközelség és piacvezetés kilenc telephelyen keresztül. Kilenc ausztriai, magyarországi és romániai gyártóüzemükkel ezekben az országokban olyan stratégiai partnerek közvetlen közelében szolgálják ki a piacot, mint az építőipari vállalatok, építőanyag-kereskedők, energiaszolgáltatók, állami útépítő és vasúttársaságok. Ezek a hosszú távú kapcsolatok elengedhetetlenek piacvezető szerepükhöz.

Vállalati kultúra és határokon átnyúló csere. Vállalatukban a munkavállalók állnak minden tevékenységük középpontjában. A helyi vezetés biztosítja, hogy szilárdan lehorgonyozzanak a piacokon. Az osztrák hatású vállalati kultúrát a vezetők és az alkalmazottak élik és alakítják, anélkül, hogy a helyi sajátosságoktól elszakadnának. Támogatják a határokon átnyúló cserét és tudásátadást Nyugatról Keletre és fordítva. Ez a kultúrák közötti tisztelet az alapja a kölcsönös bizalomnak, és ennek következtében a különböző kulturális régiókban folytatott sikeres üzleti tevékenységnek.