Szegélynyírók a tökéletes kertért

A Husqvarna szegélynyírók tökéletes végeredményt biztosítanak kertjében és zöldterületein. Az intelligens funkcióknak és a megbízható teljesítménynek köszönhetően a szegélynyírók használata gyerekjáték.

 

Husqvarna Aspire T28-P4A akkumulátorral és töltővel

Könnyen használható akkumulátoros fűnyíró a tökéletes szegélyekért, intelligens tárolással

Ez a 18 V-os akkumulátoros fűnyíró két vágókéssel rendkívül hatékony. A Husqvarna Aspire T28-P4A szűk helyeken való használatra készült, és a mellékelt kampó segítségével könnyen tárolható. A hurokfogantyú és a teleszkópos fogantyú állítható a kényelmes munkapozíció érdekében. Használja ki az olyan intelligens funkciók előnyeit, mint az automatikus adagolás, amely munka közben biztosítja az optimális gerinchosszúságot, a fém növényvédő a virágágyások és fák védelmére, valamint az automatikus kikapcsolás a biztonság érdekében, ha a szerszámot felügyelet nélkül hagyja.

Mint a Husqvarna Aspire termékcsalád összes szerszáma, ez is elegáns fekete dizájnnal rendelkezik, amelyet narancssárga színű részletek és az interaktív pontokhoz való intuitív vezetés egészít ki. A 18V-os POWER FOR ALL ALLIANCE akkumulátor-rendszer rugalmasságot és helytakarékosságot kínál, mivel egy akkumulátor több szerszámhoz és kerti berendezéshez is használható.

 

HUSQVARNA 110iL akkumulátorral és töltővel

Akkumulátoros fűnyíró szegélyvágó funkcióval és opcionális tartozékokkal

A Husqvarna 110iL az ideális akkumulátoros fűnyíró kisebb kertekbe, amely csendesen, alacsony rezgéssel és közvetlen károsanyag-kibocsátás nélkül dolgozik. Használata rendkívül egyszerű és szórakoztató. Ez az akkumulátoros fűnyíró kiváló munkateljesítményt nyújt még a tapasztalatlan felhasználók számára is, köszönhetően az olyan funkcióknak, mint az automatikus adagolással ellátott nyírófej, a felhajtható növényvédő rúd és a szegélynyíró üzemmód integrált támasztókerékkel. Az osztott tengely nagyon megkönnyíti a szállítást és a tárolást.

 

HUSQVARNA 325iLK vágótartozékkal

Többcélú, nagy teljesítményű akkumulátoros kombi fűkasza

A Husqvarna 325iLK egy nagyon jól kiegyensúlyozott, nagy teljesítményű, akkumulátoros kombi fűkasza. Teljesítménye egy 25 cm-es benzinmotorénak felel meg, amely elegendő erőt biztosít a legnehezebb feladatok gyors és hatékony elvégzéséhez. A szegélyvágó a Husqvarna professzionális vágótartozékaival használható, így egy rendkívül rugalmas, többcélú eszköz fűvágáshoz, metszéshez, sövénynyíráshoz, szegélynyíráshoz és ritkításhoz.

Belső vagy külső akkumulátorral is használható – övre vagy a hátára felszerelve.

 

Husqvarna 525iLK motoregység

A Husqvarna 525iLK akkumulátoros kombi gép motorja teljesítményben egyenértékű a 25 cm3-es benzinmotorjainkkal. Kombigépünk legtöbb tartozékával használható. Ez a teljes munkaidős professzionális használatra tervezett akkumulátoros kombi gépmotor kefe nélküli E-TORQ motorral van felszerelve, amely minden munkához biztosítja a szükséges teljesítményt. A professzionális kattintható tartozékainkkal kombinálva egy rendkívül sokoldalú szerszámkészletet kap a fűnyíráshoz, metszéshez, sövénynyíráshoz, szegélynyíráshoz vagy takarításhoz. Integrált csatlakozási lehetőségek a digitális szolgáltatásokhoz való egyszerű csatlakoztatáshoz. Az akkumulátor és a töltő nem tartozék.

A Husqvarna termékek megtalálhatóak telephelyeinken. Érdeklődjön telefonon keresztül!