Tartós cipő építési munkálatokhoz

Bemutatjuk a HALWILL PRO kollekciót – a népszerű HALWILL modellek továbbfejlesztett újratervezését. Ezeket a cipőket tartósabbá és rugalmasabbá tervezték, így tökéletesek az igényes beltéri munkákhoz. A továbbfejlesztett funkciókkal és innovatív anyagokkal a HALWILL PRO maximális védelmet, légáteresztő képességet és kényelmet biztosít azon szakemberek számára, akiknek megbízható lábbelikre van szükségük nehéz körülmények között. 

 

HALWILL PRO MF ESD S1PS SR szandál

A HALWILL PRO szandál egyesíti a védelmet és a légáteresztő képességet, tökéletes az igényes beltéri munkákhoz. PU/TPU külső talppal és megerősített sarok- és lábujjrészekkel rendelkezik, így biztosítja a tartósságot. A mikroszálas felsőrész hűvösen tartja a lábat, míg a dupla sűrűségű talpbetét és a habszivacs talpbetét kiváló párnázottságot biztosít. Összetett orrmerevítővel, ESD tulajdonságokkal és csúszásgátlóval (SR) ez a szandál biztonságot és kényelmet nyújt. 

 

HALWILL PRO MF ESD S1PS SR alacsonyan vágott cipő

A HALWILL PRO Low-Cut cipő kemény beltéri munkákhoz készült, tartós PU/TPU talpbetétet és megerősített sarok- és lábujjrészeket kínál. A lélegző mikroszálas felsőrész és a dupla sűrűségű talpbetéttel ellátott, habszivacsos talpbetét egész napos kényelmet biztosít. Az összetett orrmerevítővel, ESD tulajdonságokkal és csúszásgátlóval (SR) ez a cipő tökéletes az igényes munkakörülményekhez.

 

HALWILL PRO MF ESD S1PS SR bokacsizma

Válassza a HALWILL PRO bokacipőt a maximális védelem és kényelem érdekében. Tartós PU/TPU külső talppal és megerősített sarok- és lábujjrészekkel rendelkezik. A légáteresztő mikroszálas felsőrész, a dupla sűrűségű talpbetét és a habszivacs talpbetét kényelmet biztosít, míg az összetett orrmerevítő sapka, az ESD tulajdonságok és a csúszásgátlás (SR) biztonságot nyújtanak a kihívást jelentő beltéri feladatok során.

A Cerva termékek megtalálhatóak telephelyeinken. Érdeklődjön telefonon keresztül!