Természetes hatású fémlemez fedés – Lindab Roca

Természetes hatású fémlemez fedés - Lindab Roca

Amikor a hagyományos és természetes megjelenés ötvözhető a fémlemez fedés minden előnyével

A Lindab széles termékkínálata, mely lefedi a lakossági és ipari igényeket egyaránt, minden elképzelésnek megfelel, legyen az egy esztétikus és svéd minőségű ereszcsatorna rendszer, vagy a tetőfelújítások győztese, a könnyű és tartós cserepeslemez. Lehet akár modern, letisztult látványt nyújtó sávos fedésű PLX korcolt fedés és ennek még modernebb kivitele, az SRP Click sávos fedés is.

Ugyanakkor van, hogy a tető megálmodója ötvözni szeretné a hagyományos és természetes megjelenést a fémlemezfedés könnyű önsúlyával és minden előnyével.
Erre ad minden tekintetben professzionális megoldást a Lindab kőzúzalékos termékcsaládja, a Lindab Roca.
A Lindab Kft szakmai támogatóját, Balázs Pétert kérdeztük meg erről a remek termékről.

Mi is pontosan a Lindab Roca termék?

A Lindab Roca kőzúzalékos cserepeslemez, egy kis elemes fedési rendszer, mely megjelenésében, látványában a hagyományos cserépfedést idézi.
Formailag és külső struktúrájában rusztikus megjelenést biztosít, miközben minden olyan előnnyel rendelkezik, amivel egy jó minőségű fémlemezfedés rendelkezhet.

Hogyan képzeljük el a Lindab Roca lemezt?

Prémium minőségű, magas mechanikai ellenálló képességekkel rendelkező acéllemez, mely el van látva egy alucink bevonattal a hosszantartó védelem érdekében, továbbá egy speciális gyanta ragasztóréteg segítségével kőzúzalékkal látják el a lemez külső felületét, mely természetes, rusztikus hatást eredményez.

Az emberek mások és mások, így az ízlésük sem ugyanaz. Megtalálhatják a maguk elképzelését a Lindab Roca kínálatában?

Természetesen. A Lindab Roca lemezt széles színválasztékkal, négy közkedvelt cseréptípus mintával gyártjuk. Így adhatunk házunknak mediterrános megjelenést vagy akár fazsindely fedéses hegyvidéki stílust.

Mi az előny, más tetőfedéssel szemben, amikor valaki a Lindab Roca kőzúzalékos lemezt választja?

A fémlemezfedések nagy általánosságban is nagyon tartósak. A folyamatos kutatások és fejlesztések eredményeként azonban a Lindab Roca kőzúzalékos cserepeslemez egy nagyon masszív, a mostanában egyre szélsőségesebb környezeti hatásoknak kifogástalanul ellenálló tetőfedő anyag. Könnyű önsúlya miatt, nem terheli a tetőszerkezetet, így új építés esetén a tetőszerkezet, könnyebb lehet. Felújítások esetén pedig nem kell feltétlen a tetőszerkezetet megerősíteni vagy cserélni. A Lindab Roca kőzúzalékos cserepeslemez – mint minden Lindab termékcsalád – komplett rendszerben kerül értékesítésre, így egy tetőfedés esetén nem kell több helyről beszerezni a megfelelő kiegészítőket. A komplett rendszer és a kis elemes mivolta, felhasználhatóvá teszi az egyszerű nyeregtetőtől, a bonyolultabb, összetett tetőkialakítások fedésére is.

Hogyan juthat bárki hozzá a Lindab Roca kőzúzalékos lemezhez, hol kérhet segítséget?

A Lindab Kft országos lefedettségű kereskedői partnerhálózattal rendelkezik, ahol szakértői értékesítők segítenek a legmegfelelőbb termékek kiválasztásában.
Ezen felül a Lindab Kft-nek – kimondottan a lakosság támogatására – működik egy weboldala felujitas.lindab.hu címen. Az oldalon egy rövid regisztráció után, a Lindab Kft támogató kollégája vagy partner kivitelezője felveszi a kapcsolatot az érdeklődővel, aki egy előre egyeztetett időpontban felméri a tetőt és tanácsot ad a projekttel kapcsolatban, illetve minden segítséget magad a könnyebb döntés érdekében.

Végezetül Ön, mint a Lindab Kft munkatársa, mit mondana, miért válasszák a Lindab Roca kőzúzalékos cserepeslemezt a vásárlók?

Alapvetően nem szeretem befolyásolni, irányítani az embereket. A Lindab Kft filozófiája, hogy őszintén, a tényekre hagyatkozva értékesít. Azt gondolom, hogy ha valaki eljut oda, hogy a fémlemezfedést, mint megoldást látja, tisztában van az alapvető előnyeivel. Ilyenek a könnyű önsúly, magas mechanikai ellenálló képesség, gyors és könnyű szerelhetőség, akár modern, akár hagyományos, de mindenképp esztétikus megjelenés. Hozzáértő kivitelezői kezek által gyönyörű tetők születnek a Lindab Roca kőzúzalékos cserepeslemezeiből. Ha a vevő kellő segítséggel, információval és tanáccsal van ellátva, nem kell győzködni.
Egy Lindab Roca kőzúzalékos tető minden tekintetben a Lindab Kft prémium minőségét képviseli.