Energiahatékony VELUX tetőtéri ablakok megfizethető áron

Energiahatékony VELUX tetőtéri ablakok megfizethető áron

Méltán népszerű a VELUX tetőtéri ablakok 3-rétegű üvegezéssel ellátott Standard Plus termékvonala. A Standard Plus kínálatával, természetes levegővel és napfénnyel hozható létre tökéletes beltéri klíma, bármilyen évszakban. Energiahatékonyság, kényelem és komfort a tetőtérben.

Energiahatékonyság
A Standard Plus ablakok energiahatékonysága a 3-rétegű üvegezésben és a kiváló hőátbocsátási tényezőben rejlik. Az üveg Ug-értéke 0,6, a teljes ablakszerkezet Uw-értéke pedig 1,1 W/m2K.

Megtakarítás
A VELUX Standard Plus ablakokkal időt és pénzt takarít meg. A termékekkel egyszerű a tervezés, gyors és egyszerű a beépítés. A kimagasló minőségű termékekkel és a megbízható termékrendszerrel időtálló; a kiváló hőszigetelési tulajdonságoknak köszönhetően pedig energiahatékony és az elvárásoknak megfelelő épületeket tervezhet.

Minőség és kifinomult design

GLL tetőtéri ablakainkat nagy tömörségű, kiváló minőségű, első osztályú fenyő faanyagból gyártjuk. A speciális rétegragasztási eljárásnak köszönhetően a termékek nagyfokú szilárdsággal és vetemedéssel szembeni ellenálló képességgel rendelkeznek. Az ablakok fafelületét környezetbarát, színtelen vízbázisú akril lakkal vonjuk be. Impregnálás nyújt védelmet a gombásodás és a kártevő rovarok ellen.

Felületi karbantartást nem igénylő vízálló fehér műanyag GLU ablakunk magja hőkezelt fa, melyet egyenletes öntéssel felvitt poliuretán bevonat takar. A felület-folytonos műanyag útját állja a víznek, ezért kitűnő választás magas páratartalmú helyiségekben. Könnyen tisztítható és a felület 100% karbantartásmentes.

Speciális huzatvédelem és kiváló hangszigetelés
Az ablakok légzárása kiváló, a legmagasabb 4. osztályú. A léghanggátlás 32 dB, mely már egy intenzív forgalmi zajnak kitett épületben is kellőképpen segíti a zajcsökkentést és nyugodt otthoni vagy munkakörnyezetet biztosít. Mint minden VELUX tetőtéri ablak, a Standard Plus ablakok is rendelkeznek beépített szellőztető megoldással, melynek célja, hogy az ablak zárt állapota esetén a helyiség háttérszellőztetéséről gondoskodjon.

Kényelem, komfort és tökéletesített beltéri klíma

A Standard Plus tetőtéri ablakok billenő ablakok, a kilincs pozíciója az ablak beépítési magasságának (az ablak alsó éle és a padlószint közötti távolság) függvényében választható: 90-130 cm beépítési magasság esetén a felső kilincses, 130-150 cm beépítési magasság esetén az alsó kilincses működtetés a javasolt. A felső kilincses változatok utólag elektromos vagy napelemes motorral távvezérlésűvé alakíthatók, így egyetlen gombnyomással nyithatók-zárhatók.

A tetőtéri komfort érdekében árnyékolók és redőnyök széles választéka áll rendelkezésre, így télen-nyáron megfelelő hőmérsékleti és fényviszonyok teremthetők a tetőtéri helyiségekben.

Az ablakokat min. 25 év élettartamra terveztük, a VELUX márkanév a garancia a kiváló minőségre.

Válasszon VELUX Standard Plus tetőtéri ablakot 3-rétegű üveggel

Mivel tetőtéri ablakot évtizedekre választ, fontos, hogy maradéktalanul elégedett legyen évek múlva is. Ha VELUX Standard Plus tetőablakot vásárol, biztos lehet benne, hogy az energiatakarékosságot, a kényelmet és a megbízhatóságot választja. Ez a tetőtéri ablak nemcsak megfelel a jelenlegi és 2020 utáni tetőtéri ablakokra vonatkozó energetikai előírásoknak, de túl is teljesíti azt.

Tetőablakainkra 10 év garanciát vállalunk, árnyékolókat és ablak-alkatrészeket pedig 25 éven keresztül biztosítunk minden ablakunkhoz.

Standard Plus tetőablakok előnyei

Megfizethető energiahatékonyság

Nyugalom és pihenés külső zajok nélkül

Energiatakarékos és jövőbiztos
A Standard Plus tetőtéri ablakok nagyszerűsége a 3-rétegű üvegezésben és a kiváló hőátbocsátási tényezőben rejlik. Az üveg hővesztesége, Ug-értéke 0,6, a teljes ablakszerkezet Uw-értéke pedig 1,1 W/m2K. Az ablakokon keresztül kevesebb hőenergia vész el, jelentős fűtési költséget tud otthonában megtakarítani.
A megbízhatóság nyugalma
A Standard Plus tetőablak hangszigetelésének köszönhetően (32 dB) sokkal kevesebb utcazaj szűrődik be. A pihentető alvás és a tanuláshoz vagy munkához szükséges nyugalom biztosított. Az ablak beépített szellőztetőjén át friss levegőt engedhet be, miközben az ablak zárva van. Így támogatjuk egészségét és az energiamegtakarítást.

Csendes és huzatmentes otthon

Az ablakszárnyon körbefutó gumitömítés által a Standard Plus tetőablakok a legjobb légzárási kategóriába sorolhatók, így garantálják otthona huzatmentességét. A gumitömítés emellett a kiváló hangszigeteléshez is hozzájárul.

Kisebb fűtésszámla

Az innovatív Uw=1,1 W/m2K hőszigetelési értékű 3-rétegű üveg és a szabadalmazott ThermoTechnology™ hőszigetelési rendszer a záloga annak, hogy otthona télen meleg marad. A tetőablak gyártásakor extra EPS hőszigetelő anyagot helyezünk el a tok és a szárny csatlakozásainál.
Mindent megteszünk azért, hogy Ön energiát tudjon spórolni és tovább csökkenjen télen a fűtésszámla.

Egyszerű ablaktisztítás

A külső üvegfelület megtisztításához fordítsa körbe az ablakszárnyat 180°-ban. A szárnyat rögzítse ebben a helyzetben a beépített retesszel a tokon található hüvelybe. Ezután mindkét kezét szabadon használhatja.
Fehér, karbantartást nem igénylő ablakunk felületfolytonos poliuretán bevonattal készül, azaz nem profilokból áll. Biztosan tapasztalta, hogy a normál műanyag ablakok sarkaiban a profil-illesztések mentén megül a kosz és lehetetlen kitakarítani. A profilmentes, lekerekített sarkok garantálják a könnyű és tökéletes tisztíthatóságot.

Felpattintható árnyékolókhoz kialakítva

Tetőtéri ablakához mindenképpen válasszon árnyékolót! Egy ablakra 3 típusú, különböző funkciójú árnyékoló is felszerelhető. Külső hővédő rolóval, vagy redőnnyel akár 5 fokkal is hűvösebb maradhat a tetőtér nyáron. Belső árnyékolóink széles választékával gondoskodni tud a fényszabályozásról, vagy akár a teljes fényzárásról. A belső burkolatra felszerelhető szúnyogháló biztosítja a rovarmentes otthont.
Minden tetőtéri ablakunkat árnyékolókra előkészítve gyártjuk, így bármely VELUX árnyékoló könnyen felszerelhető rá. Csak egy Pick&Click!™ az egész, akár Ön is meg tudja csinálni, nem kell külön szakembert fizetni.
kézzel működtethető VELUX Standard Plus felső kilincses tetőtéri ablakot könnyen távirányításúvá alakíthatja, úgy fog működni, mint a VELUX INTEGRA® tetőtéri ablak.
Ha a távvezérlést elektromos árammal szeretné megoldani, a KMG 100K elektromos ablakmozgató motorra és a KUX 110 transzformátorra és vezérlőegységre lesz szüksége. Ha inkább egyszerűsítené az átalakítást, válassza a KSX 100K napelemes ablakmozgató motort, mely napelem-cellái révén az ingyenes napenergiát hasznosítja. Mindkét esetben az ablakot egy gombnyomással nyithatja-zárhatja a falra is szerelhető kapcsolón.

Karbantartás mentes, fehér

Fehér, karbantartást nem igénylő poliuretán bevonattal rendelkező tetőablakunk ideális magas páratartalmú helyiségekbe, pl. konyhákba és fürdőszobákba. A PVC ablakokkal szemben a poliuretán bevonatú tetőtéri ablakok belseje fából készül, amelyet fehérre festett poliuretán bevonat fed. A belső rész olyan speciális, hőkezelt faanyag, amely még hatékonyabbá teszi az energiafelhasználást és lényegesen hosszabb élettartamot garantál, mint a sima műanyag ablakok.

A felület 100% karbantartás mentes, így megtakaríthatja a felületkezelésre fordítandó időt és költségeket.