Tanácsok a ház körüli és a fürdőszobai vízelvezetéshez

Tanácsok a ház körüli és a fürdőszobai vízelvezetéshez

Két új videóval bővült a magyar nyelvű ACO csatorna. A kisfilmekben a vállalat szakemberei a ház körüli és a fürdőszobai vízelvezetés kapcsán adnak tanácsokat, illetve bemutatják az ACO megoldásait ezekben témákban.

Nem kérdéses, hogy a klímaváltozással együtt kéz a kézben jár a csapadék intenzitásának változása, amelyre az épített környezetben egyre nagyobb figyelmet kell fordítani. Az ACO a felszíni vizek elvezetésének, tisztításának, tárolásának, majd a környezetbe történő visszajuttatásának teljes körű megoldását biztosítja. A legújabb kisfilmben Dvorák Lajos, az ACO Kft. projektmenedzsere egy családi ház kapcsán mutatja be a kültéri vízelvezetés lehetséges megoldásait, köztük az ACO lábtörlőjét, amely a tisztítás mellett szintén rendelkezik vízelvezetési funkcióval. Hasonlóképpen hasznos megoldás a pincék bevilágító ablaka, amely amellett, hogy fénnyel látja el a helyiséget, tökéletesen víztömör.

A fürdőszobai vízelvezetésről szóló videóban Kóczián Ádám, az ACO Kft. kategória menedzsere a különböző típusú folyókákról beszél, kihangsúlyozva mennyire fontos a precizitás a beépítés során, hiszen később csak bontással javíthatók a problémák. Nem véletlen, hogy az ACO termékei szigetelőgallérral rendelkeznek. A filmből kiderülnek még a vonalmenti és pontszerű vízelvezetés közti különbségek is.

Katalógusok a képre kattintva elérhetők: