TOP TOOLS kéziszerszámok

top-tools

Kinek szól a TOP TOOLS?

A TOP TOOLS termékportfólió kéziszerszámokból és lakatokból áll. A TOP TOOLS márka azoknak az embereknek szól, akik gyorsan és hatékonyan szeretnék elvégezni a sürgős, egyszerű otthoni feladatokat anélkül, hogy professzionális felszerelésbe kellene beruházniuk. A TOP TOOLS tökéletes ár-érték arány szempontjából is, mert lehetővé teszi, hogy időt, pénzt és erőfeszítést takarítson meg. Az igényeinek megfelelő testre szabható, és számos olyan funkcióval rendelkezik, amelyek megkönnyítik az életét. Számos eszköz segít a dolgok gyors és hatékony elvégzésében, így időtakarékossági szempontból is nagyon jó választásnak bizonyosuknak.

Nemcsak a munkakörnyezet változik, hanem a munkamódszerünk is. Munkánk módja drasztikusan megváltozott az elmúlt néhány évben, és minden nap új eszközök jelentek meg, amelyek megkönnyítik életünket. Rengeteg olyan eszköz áll rendelkezésre, amelyek növelik a termelékenységünket, és időt takarítanak meg, amikor dolgainkról van szó. Ezt tartotta szem előtt a TOP TOOLS is, hatékony munka, több szabadidő.

Az eszközök olyan kifejezőek és esztétikusak lehetnek, amennyire csak akarnak. Az eszközök megjelenése nem a felhasználó gondja, sokkal inkább a tervezők számára jelent lehetőséget. Az eszközök sokféle tervezési elv alapján jöhet létre,. Például használhatnak lapos kialakítást az egyszerűség és a minimalizmus közvetítésére, vagy választhatnak egy összetettebb kialakítást, amely professzionalizmust és kifinomultságot közvetít. A TOP TOOLS szerszámokat vonzó, modern design jellemzi. A márka a közelmúltban átesett egy márkacsere-folyamaton, megváltozott a vizuális identitás, beleértve a termékek és a csomagolás színeit és kialakítását. A márka jellegzetes elemei a piros szín, a gyors és könnyű munkavégzést szimbolizáló nagy hüvelykujj felfelé, valamint a fehér vízszintes, átlós csíkok. Mindezek a részletek a szerszámok egyszerű és bevált kialakítására, valamint az állandó készenlétre utalnak.

 

TOP TOOLS Garancia

A minőség az, ami megkülönböztet minket másoktól. Nagy hangsúlyt fektetünk a minőségre és az ügyfelek elégedettségére. Olyan szerszámgyártó cég vagyunk, amely szenvedélyesen törekszik arra, hogy a legjobb minőségű terméket szállítsa ügyfeleinek. Az Európai Unió szabványokkal rendelkeznek  az értékesített termékek. Ezen előírások teljesítése érdekében több mint 100 különböző minőségi vizsgálatot végző laboratóriummal rendelkezünk, mintegy 300 termékcsoporton.