TYTAN Professional FIX² GT szerelési ragasztó

Egykomponensű, paszta állagú, hibrid-alapú ragasztó, mely gyorsan tapad és a páratartalom hatására megszilárdul.

Egykomponensű, paszta állagú, hibrid-alapú ragasztó, mely gyorsan tapad és a páratartalom hatására megszilárdul (nedves felületeken is használható). Nem tartalmaz oldószereket, izocianátokat és vizet. Univerzális termék, mely széles körű alkalmazást tesz lehetővé.

  • kiváló tapadás a legtöbb porózus és nem porózus felületen
  • ellenáll a nedvességek és az UV-sugárzásnak
  • gyors és tartós kezdeti tapadás, erős végső kötőerő

A FIX² GT a TYTAN Professional termékek új generációs hibrid technológiáját képviseli

A Selena munkatársai folyamatosan dolgoznak új termékek kifejlesztésén, hogy ügyfeleik innovatív és könnyen használható, valamint tartós és biztonságos termékeket kapjanak.

A FIX² GT egy új, innovatív ragasztó, amely a legújabb generációs hibrid polimereken alapul. Gyors kezdeti tapadással és gyorsított kikeményedési idővel rendelkezik. Nagyon tartós kötést hoz létre, melyet kb. 30 perc elteltével lehet terhelni, és kb. 3 óra elteltével eléri a teljes erősségét. A kapott rögzítés tökéletesen elnyeli a rezgéseket, ellenáll a változó időjárási viszonyoknak, az UV sugárzásnak és a hígított vegyi anyagoknak. A termék kémiailag semleges, nem tartalmaz oldószert vagy izo-cianátot, nem korrodálja a fémeket, nem rongálja az érzékeny felületeket.

A szerelési ragasztók minden épületnél hasznosak a mindennapi életben. Ezek a ragasztók olyan rögzítések alternatíváját jelentik, mint például tiplik, csavarok, szegek. Ennek köszönhetően könnyen és gyorsan alkalmazhatók a legkülönbözőbb anyagokból – beton, tégla, fém, üveg, fa, műanyag, stb. – készült elemeknél.