Weber hőszigetelés

Weber hőszigetelő rendszer, hőszigetelőlap – ragasztó, színes vékonyvakolat

A hőszigetelés segítségével csökkenthetjük belső tereink hőingadozását, megszüntethetjük a kialakult hőhidakat, magasabbá tehetjük épületeink hőmegtartó képességét, melynek révén kellemesebb lakókörnyezetet alakíthatunk ki otthonunkban. Ez azt eredményezi, hogy a fűtési szezonban kevesebb energiát használunk el fűtésre, míg a nyári melegben nehezebben melegszenek fel belső tereink.

Télen a nem megfelelően hőszigetelt falak hőmérséklete alacsonyabb, mint a beltéri léghőmérséklet. A hideg fallal érintkezve a benti vízpára kicsapódik, felületi nedvességet és penészt okoz. A megfelelően kialakított hőszigetelés kiküszöböli a belső helyiségekben a párakicsapódás okozta problémákat, a külső határoló falak hőszigetelő képességét akár 70-80%-kal is javíthatja. Emellett a webertherm hőszigetelő rendszerek lehetővé teszik a homlokzat esztétikai megújítását is.

Gondolkodjon rendszerben!

Az építés, felújítás során felhasznált termékek akkor biztosítanak igazán tökéletes megoldást, ha a célnak megfelelő termékek együtt, rendszerben kerülnek beépítésre a gyártó által meghatározott rétegrendek alapján. Így Ön a kiváló minőségű termékek megvásárlásán túl biztosítja, hogy az eredmény maradéktalanul kielégítse az Ön igényeit, és hosszú ideig álljon a mindennapi használat szolgálatában. Ezen felül a webertherm hőszigetelő termékek a hazai tűzvédelmi és egyéb előírásokat rendszerben alkalmazva elégítik ki, és ez egyben a hőszigetelő rendszerekre vállalt rendszergarancia kiadásának feltétele is.

THR – Teljes homlokzati hőszigetelő rendszerek

A webertherm hőszigetelő rendszerek kialakítását kutatások és tesztek hosszú sora kísérte, hogy egységes rendszerként működve a lehető legjobb megoldást nyújtsák. Rendszereinkre 2016-ban megszereztük  a Kiváló Építési Termék tanúsító védjegyet.

Hőszigetelőlap-ragasztók

 

Ragasztóhabarcsok webertherm hőszigetelő rendszerek kialakításához: EPS, grafitadalékos EPS, XPS polisztirol lapok, valamint ásványgyapot lapok ragasztásához, üvegszövetháló beágyazásához, gletteléséhez.

Hőszigetelő lapok, rendszerkiegészítők, profilok

Professzionális rendszerelemek webertherm hőszigetelő rendszerek felépítéséhez: hőszigetelő lapok, üvegszövethálók, rögzítőelemek, profilok, élvédők és egyéb kiegészítők, hogy az apróságnak tűnő dolgok se okozzanak problémát.

Színes vékonyvakolatok

 

Felhasználásra kész, pasztaszerű, esztétikus és időtálló weberpas vékonyvakolatok gazdag színválasztékban, a hőszigetelő rendszerek és homlokzatok végső bevonataként, többféle felületi struktúrában.

Nemesvakolatok

 

Hagyományos, felhasználásra kész, zsákos weberter nemesvakolatok, klasszikus stílusú homlokzatok és felületek kialakításához, műemlék és egyéb klasszikus homlokzatok felújításához.

Homlokzatfestékek

 

A különféle kötőanyagú vakolatokhoz és homlokzatokhoz illeszkedő összetételű weberton homlokzatfestékek gazdag színválasztékban, esztétikai megújításhoz és az időjárás elleni védelemre.

Homlokzati segédanyagok

 

Alapozók, festékalapozó, tapadásfokozó, valamint egyéb segédanyagok az időtálló és esztétikus homlokzati kép kialakításának előkészítésére, valamint a felület tisztítására, karbantartására.