Weber vakolatok és egyéb habarcsok

Vakolatok és habarcsok: Alapvakolatok, simító vakolatok, glettek, gipszes vakolatok, javítóvakolatok, falazóhabarcsok

Időtálló, kitűnő statikai tulajdonságokkal bíró falazatot építhet webermix termékeinkkel, legyen szó külső határoló vagy belső térelválasztó falakról. Az elkészült falazat hosszú távú védelmére szolgáló weberKPS alapvakolataink egységes, megfelelően sima, egyenletesen nedvszívó alapfelületet biztosítanak a befejező színes vakolatréteg ill. homlokzatfesték fogadására. A légtömörség biztosítása mellett vakolataink fokozzák a kész falazat szigetelőképességét, vízzel és faggyal szembeni ellenállását. A vakolatok speciális csoportjába tartoznak webersan javítóvakolataink, melyek nedves, sóterhelt falazatok felújítására szolgálnak. Termékeink folyamatos minőségellenőrzés alatt állnak, vállalatunknál folyamatos az innováció, mind a termék, mind a technológia területén. Bármelyik típusú vakolatot is választja széles termékválasztékunkból: a Weberrel a legjobbat választotta.

Gondolkodjon rendszerben!

Az építés, felújítás során felhasznált termékek akkor biztosítanak igazán tökéletes megoldást, ha a célnak megfelelő termékek együtt, rendszerben kerülnek beépítésre a gyártó által meghatározott rétegrendek alapján. Így Ön a kiváló minőségű termékek megvásárlásán túl biztosítja, hogy az eredmény maradéktalanul kielégítse az Ön igényeit, és hosszú ideig áll a mindennapi használat szolgálatában.

Falazóhabarcsok

Felhasználásra kész webermix falazóhabarcsok különböző falazóelemekhez, teherhordó és válaszfalak építésére, dísztégla és üvegtégla falak kialakítására, hőszigetelő és nagyszilárdságú változatban is.

Alapvakolatok

Cementes weberKPS alapvakolatok széles választéka a megfelelően egyenletes, légtömör falazat és alapfelület kialakítására, kézi és gépi felhordásra, lábazati, könnyített és hőszigetelő változatban is.

Simítóvakolatok, glettek

Cementes weberKPS simítóanyagok, glettek, kültéri és beltéri vakolt felületek simítására, glettelésére, megfelelő minőségű alapfelület biztosítására a végső felületképző rétegek (színes vakolatok ill. homlokzatfestékek) felhordása előtt.

Gipszes vakolatok

Esztétikus beltéri felületképzésre kiválóan alkalmas, páraszabályozó szerepű, gipsz alapú alap- és simítóvakolatok, a felhordást megkönnyítő adalékanyagokkal, kézi és gépi felhordásra.

Javítóvakolatok

Nagy pórustartalmú, falszárító webersan javítóvakolatok, kapilláris felszívódás miatt nedves és sószennyezett, málló vakolatú falazatok felújítására; valamint cementmentes, trassz kötőanyagú javítóvakolatok műemlék épületek felújítására.

Javítóvakolat-rendszerek

Magas légpórustartalmú és sómegkötő tulajdonságú webersan javítóvakolat-rendszerek, kapilláris felszívódás miatt erősen nedves és sóterhelt, salétromos, málló falazatok felújítására, kiszárítására.