Tytan Professional

Építkezés és a Tytan Professional

A Tytan Professional az építési és befejező munkákhoz tervezett termékek széles választékát kínálja: poliuretán habok, tömítőanyagok, ragasztók, faanyagvédő szerek, szalagok, vízszigetelő anyagok, szigetelő rendszerek, habarcsok, vakolatok, festékek és még sok más. A Tytan átfogó és hatékony megoldásokat kínál az építési vagy felújítási folyamat minden szakaszához. Ezért a Tytan márkájú termékek világszerte több mint 30 országban élveznek jó hírnevet a szakemberek körében.

 

TYTAN UP!

TYTAN UP! Az építőipar legújabb fejleményei egyre nagyobb hangsúlyt fektetnek az otthonok légmentesebbé és környezetbarátabbá tételére. Ezt a blower door teszt alkalmazásával mérik, amely nyomás alá helyezi a lakást, és megméri, hogy óránként hányszor képes a ház teljes köbméternyi levegőtartalma áthúzódni a bejárati ajtón – minél alacsonyabb a szám, annál magasabb a pontszám. Ez az óránkénti maximális számú légcserére vonatkozó követelmény egyre szigorúbbá válik. Szerencsére a TYTAN itt van, hogy segítsen!A TYTAN UP! Whole home, légtömítési megoldás az új építésű házak leggyakoribb légszivárgási helyeit célozza meg, és biztosítja, hogy rendszerünk használatával a lehető legjobb fúvóajtós eredményeket érje el.

 

Selena Group

A Selena Group az építőipari vegyi anyagok globális vezetője és forgalmazója, valamint a világ négy legnagyobb poliuretánhab-gyártójának egyike. A Selenát 1992-ben alapították Wrocławban. Jelenleg világszerte mintegy 2000 alkalmazott dolgozik a Selena Csoportnál. A csoport termékpalettáján habok, tömítőanyagok, ragasztók, vízszigetelő termékek, szigetelőrendszerek, rögzítőanyagok és kiegészítő termékek szerepelnek. A csoporthoz 18 országban 35 vállalat tartozik. A csoport gyártóüzemei Lengyelországban, Dél-Koreában, Kínában, Romániában, Törökországban, Kazahsztánban, Spanyolországban és Olaszországban találhatók.

A Selena Labs a Selena Csoport fő K+F központja, amely a lengyelországi Dzierżoniówban, az „INVESTPARK” Wałbrzych különleges gazdasági övezetben található, és a lengyelországi, olaszországi, spanyolországi, törökországi, kínai és romániai K+F egységek tevékenységét koordinálja. Így a globálisan integrált csapat szorosan együttműködik, megosztja tapasztalatait és megoldásokat fejleszt a világ közel 100 országában élő professzionális felhasználók számára. A különböző piacokon szerzett nemzetközi tapasztalatoknak köszönhetően a Selena Group innovatív vállalatként gyorsan tud növekedni, amely a növekvő felhasználói igényekhez igazodó új megoldásokat fejleszt.

A felhasználók igényeinek és a modern világ megatrendjeinek megfelelően a Selena Group egyre inkább a környezetbarát és fenntartható fejlődési tevékenységekre összpontosít. Az új megoldások kifejlesztésekor a Selena Group három szempontra helyezi a hangsúlyt: biztonság – az adott épületekben élő vagy dolgozó emberek biztonsága; természeti környezet – a dolgozók és a lakók közvetlen érintkezése szempontjából, de tágabb értelemben – többek között az anyaggyártási folyamat vagy az építési folyamat környezeti hatásainak összefüggésében; és építési hatékonyság – a fejlesztés sebességeként értelmezve.

A Selena Group több díjat is kapott a legrangosabb rangsorokban. A vállalatot a lengyel elnök elismerte a lengyel elnök gazdasági díjai verseny „Fenntartható siker” kategóriájában, és megkapta a „Teraz Polska” elismerését a „Külföldi befektetés” kategóriában. A Selena korszerű, kiváló minőségű termékeit a csoport partnerei és ügyfelei négy kontinensen értékelik. A csoport portfólióját olyan kiváló márkák egészítik ki, mint a Tytan Professional, Quilosa Professional, COOL-R, Artelit vagy Matizol. 2008 áprilisában a Selena FM SA, a csoport holdingjának részvényeit bevezették a varsói tőzsdére.

 

Tytan Professional Hitvallás

MODERN, SZEMÉLYRE SZABOTT ÉPÍTŐIPARI MEGOLDÁSOK A MODERN ÉPÍTŐIPAR SZÁMÁRA.

A professzionális építkezők számára és velük együtt kifejlesztett termékek és megoldások szállítása a modern építőipari munkákhoz.