URSA épület felújítás

URSA Célja

Az URSA-nál azért dolgoznak, hogy az építőiparban az üveg ásványgyapot és az extrudált polisztirol (XPS) terén a preferált energiamegtakarítási és akusztikai kényelmi partnerek legyenek, a kereskedelmi kiválóság, a leghatékonyabb ellátási lánc és csapatuk szenvedélye által vezérelve.

A szigetelés fényes jövője

Európa az energiahatékonyság terén világelső és viszonyítási pont, köszönhetően a környezetvédelem, valamint az épületek energiahatékonysága és költséghatékonysága iránti nagyfokú tudatosságnak. Bár a jövő kihívásokkal teli lehet, tele van lehetőségekkel is. Az épületek energiateljesítményéről szóló irányelv (EPBD) átdolgozásának értelmében 2020 decemberétől kezdődően minden új épületnek közel nulla energiafelhasználású épületnek (nZEB) kell lennie. Az épületek ilyen magas szintű energiateljesítménye csak jelentős hőszigeteléssel érhető el.

 

URSA és az Épületek felújítása

Épületfelújítás – „kötelező”, hihetetlen lehetőségekkel. Az épületek felújításában rejlő hihetetlen lehetőségek kulcsfontosságúak ahhoz, hogy teljesüljön az európai terv, amely szerint 2050-ig 80%-95%-kal kell csökkenteni a CO2-kibocsátást. Az URSA szigetelési termékei nagy teljesítményű megoldásokat kínálnak, amelyek lehetővé teszik a meglévő épületek közel nulla energiaigényű felújítását.

Az európai célok 2050 előtti elérése csak akkor lehetséges, ha Európa meglévő épületállományát a következő évtizedekben intenzíven felújítják. Az új épületek évente csak nagyjából 1%-át teszik ki az európai lakásállománynak. Ezért az épületek felújítási arányának évi 2,5%-ra vagy 3%-ra történő növelése kell, hogy legyen Európa célja.

Az URSA a cselekvés középpontjában áll, és kiváló megoldást – nagy teljesítményű szigetelőanyagokat és szolgáltatásokat kínál ügyfeleiknek – a közel nulla energiafelhasználású cél eléréséhez.

Párbeszéd, nyitottság és megbecsülés. Megbecsüléssel és tisztelettel bánnak ügyfeleikkel, munkatársaikkal és minden más érdekelt féllel. A belső és külső kommunikációt nyílt és őszinte párbeszéd jellemzi. A nyitottság az egyéni és kulturális különbségek tiszteletben tartását és az új ötletek/feladatok iránti nyitottságot is jelenti.

Felelősség és elszámoltathatóság. A munkavállalóknak felelősséget adni azt jelenti, hogy bíznak abban, hogy képesek megbízhatóan és lelkiismeretesen elvégezni a rájuk bízott feladatokat. A felelősségvállalás azt jelenti, hogy kiállnak a tetteik mellett, és elszámoltathatóak a tetteikért. Vállalkozásként nagy felelősséget vállalnak azért, amit tesznek.

 

URSA Innováció

Az URSA teljesítményorientált vállalat, amely elkötelezett a fenntartható értékteremtés, valamint a kiváló és hatékony eredmények elérése mellett. A legmagasabb színvonalat állítják fel azzal kapcsolatban, amit tesznek. Elvárják és aktívan támogatják munkatársaiktól a teljesítési szándékot, a kezdeményezőkészséget és az innovációt. Kötelezik őket  az általuk tett kijelentések, és vállalják a felelősséget azért, amit tesznek.