Új csemperagasztók a SAKRET kínálatában

A piaci igényekhez igazodva a SAKRET három új hidegburkolati csemperagasztót fejlesztett a párhuzamos termékfejlesztés jegyében.

Eltérő felhasználáshoz megfelelő SAKRET csemperagasztót

A korábbi kínálat három új taggal bővült:

 

– FKeMax C2TE – általános, beltéri ragasztási feladatokhoz. A terméket a jó ár/érték arány jellemzi, hiszen ha nem indokolt vagy szükséges felesleges plusz fizikai tulajdonságokért, jellemzőkért fizetni. A könnyű feldolgozhatóság párosul a jó anyagszükséglettel. A ragasztó jól alkalmazható 30×30-as gress- és kerámialapokhoz.

[FKeMax]

 

– FKA C2TE – a vizes helyiségek ideális csemperagasztója. Jó tapadóképesség jellemzi kenhető vízszigeteléseken is. Modern fürdőszobáink már nem képzelhetőek el vízszigetelés nélkül. Ezzel a ragasztóval könnyen lehet akár 35×35-ös lapokat is ragasztani ezeken a felületeken.

[FKA]

 

– FFK-Max C2TE S1 – a régi, jól bevált ragasztónk, az FFK továbbfejlesztett változata. Mindent tud, amit elvárunk egy S1 minősítésű burkolati ragasztótól. Felsorolni is nehéz, hogy mi mindenre alkalmas: kül- és beltéri felhasználás, a forgalomba lévő ásványi burkolólapokhoz szinte mindegyikéhez alkalmas akár 50×50-es lapméret esetén is. Alkalmazható konyhában, közlekedőn, nappaliban, fürdőben, medencékben stb.

[FFK-Max]

Fontos, hogy mindig a feladatra legalkalmasabb ragasztót válasszuk – és igen, ennek vannak gazdasági vonatkozásai is. A SAKRET kínálatában így már több, mint 10 csemperagasztó található és az érdeklődő a legtöbb hidegburkolási feladathoz megtalálja a legmegfelelőbb ragasztót. A termékek speciális tulajdonságairól és egyedi fizikai paramétereiről részletes információ a műszaki adatlapokban található.

Áruházainkban szaktanácsadóink segítenek a megfelelő termékek kiválasztásában!

Amennyiben online szeretne nagyobb menyiségre árajánlatot kérni, azt megteheti itt is: