Új generációs, egykomponensű ragasztó- és purhabok a Selena Hungária Kft. kínálatában

A Tytan termékcsalád két ragasztóhabbal és egy nagy kiadósságú, gyors purhabbal bővült

Ahhoz, hogy a Selena megfelelhessen az ügyfelek igényeinek, folyamatosan fejleszti és bővíti termékkínálatát. Ennek a hozzáállásnak köszönhető az alábbi három új termék is, mely mind valódi innováció a maga nemében.

Tytan ULTRA 70 pisztolyhab

Az ULTRA 70 pisztolyhab egy új, egyedi összetételű, gyors kötésű, magas kiadósságú poliuretán hab, mely megnövekedett hőszigetelő tulajdonsággal rendelkezik. A kétkomponensű PU habok minden előnyével rendelkezik az egykomponensű purhabok kényelme mellett.
Időmegtakarítás: 10 perccel az alkalmazás után vágható, 1,5 óra elteltével a hab teljesen megköt.
Anyaghatékonyság: az alacsony utódagadásnak köszönhetően nincs anyagveszteség.

Tytan ULTRA 70 pisztolyhab

Tytan ULTRA 70 pisztolyhab

Egyedi összetételű pisztolyhab, mely a kétkomponensű habok minden előnyét az egykomponensű purhabok kényelmével ötvözi. Gyors kötés, magas kiadósság és megnövekedett hőszigetelő tulajdonság. Időmegtakarítás: 10 perc után vágható, 1,5 óra elteltével a hab teljesen megköt. Anyag hatékonyság: az alacsony utódagadás miatt nincs anyagveszteség.

Tytan STYRO PRO 3D hőszigetelő ragasztó (szintezhető)

A Tytan Professional STYRO PRO ajánlott szigetelőlemezek beépítéséhez ETICS rendszerben. Az egyedülállóan nagy sűrűségű összetétel biztosítja az azonnali ragasztást, és az erős kötőerőt. A Tytan Professional STYRO PRO ragasztóanyaga alkalmas expandált polisztirol – beleértve a grafitot is – (EPS), extrudált polisztirol (XPS), poliuretán lemezek (PUR és PIR), ásványgyapot és habüveg ragasztására. Minden típusú építőanyagon és felületen alkalmazható, mint például: beton, fa, OSB, bitumenes membránok, kerámia tégla, szilikát tégla, üveg, fém és PVC.

Tytan STYRO PRO 3D hőszigetelő ragasztó

Ajánlott szigetelő lemezek beépítéséhez ETICS rendszerben. Az egyedülállóan nagy sűrűségű összetétel biztosítja az azonnali ragasztást és az erős kötőerőt. Alkalmas expandált polisztirol – beleértve a grafitot is – (EPS), extrudált polisztirol (XPS), poliuretán lemezek (PUR és PIR), ásványgyapot és habüveg ragasztására. Minden típusú építőanyagon és felületen alkalmazható, mint pl.: beton, fa, OSB, bitumenes membránok, kerámia tégla, szilikát tégla, üveg, fém és PVC.

Tytan gipszkarton ragasztóhab

A Tytan Professional ragasztóhab gipszkarton táblákhoz használatra kész megoldást nyújt különféle táblák ragasztásához, mint például: gipsz kötésű rost- és kartonlemezek vagy cementkötésű lemezek. Kiemelten sűrű összetétele biztosítja a szintezhetőséget (3D), a gyors tapadást, a precíz beépítést és az erős ragasztást. Az alapfelületek széles körében használható, mint például: beton, fa, OSB, bitumen membránok, kerámia téglák.

Tytan gipszkarton ragasztóhab

Használatra kész megoldás különféle táblák ragasztásához, például gipsz kötésű rost- és kartonlemezek, cementkötésű lemezek. Kiemelten sűrű összetétele biztosítja a szintezhetőséget, a gyors tapadást, a precíz beépítést és az erős ragasztást. Alapfelületek széles körében használható: beton, fa, OSB, bitumen membránok, kerámia téglák.