Új kollekció jelent meg a munkaruházatban

A jól szabott, tervezett és gyártott nadrágok, melegítők vagy pólók minden feladatot megkönnyítenek és kényelmet garantálnak a sok órás munka során.

A most megjelent két vadonatúj kollekció ezért lett kifejlesztve, hiszen nemcsak a funkcionalitásban, a kiváló minőségű anyagokban és az innovatív megoldásokban osztoznak, hanem olyan szakemberek csapata fejlesztette és tesztelte őket, akik a legjobban tudják, hogy mire van szükségük a munkaruházatot igénylőknek.

 

Két kollekció – egy ötlet

Mind a MotoSynthesis, mind a NEO Garage kollekció a legmagasabb minőségű kézműves munka, a részletekre való odafigyelés és a kellemes esztétika jellemzi őket.

 Bár a kollekciók vizuálisan különböznek egymástól – főként az erős színpaletta miatt -, mindkettő alakításánál vezérelem volt, hogy olyan munkaruházatot hozzanak létre, amely támogatja a felhasználókat a mindennapi munkájukban. Kollekciók szerelőktől szerelőknek, de hobbistáknak vagy amatőröknek is. 

 

Miből áll a kollekció?

Minden kollekció egy teljes ruházati szettből áll, amely a következőket tartalmazza:

  • egy munkapóló – nyaknál jól strukturált, számos redővel, zsebekkel és fényvisszaverő zónákkal ellátott,
  • munkanadrág – olyan anyagból készült, amely ellenáll a gyakori térdhajlításnak vagy guggolásnak,
  • kényelmes póló,
  • egy pólóing, amely alkalmas egy alkalmi ügyféltalálkozóra vagy egy üzleti ebédre.

Így könnyedén összeállíthat egy komplett munkaruha szettet, amely együtt viselve egységesnek és tekintélyt parancsolónak tűnik. Széles választékának köszönhetően az év bármely szakában viselhető. Nyáron egy szellős MotoSynthesis póló hosszú nadrággal alkalmas a munkához, és védi a bőrt a szennyeződésektől vagy a kisebb mechanikai sérülésektől. Télen azonban elegendő egy melegítő felsőt viselni fölötte, amely jó hőszabályozó tulajdonságai mellett a hidegebb levegő ellen is véd.

 

Miben különbözik a MotoSynthesis és a NEO Garage kollekció?

Az új kollekciók egyértelmű jellemzője a nagyfokú tartósság. Elég, ha csak a kopásnak kitett részeken lévő megerősítésre, a megnövelt szakítószilárdságra vagy a lábakon lévő háromszoros varratokra utalunk. De mi teszi még ezt a ruhadarabot az egyik legversenyképesebbé a piacon?

Többfunkciós és tágas zsebekkel rendelkezik (köztük egy nagyméretű telefon számára), valamint a csuklónál szorosan illeszkedő, állítható ujjakkal, amelyek patentokkal vannak ellátva. A profilozott könyökpanelek hozzájárulnak a nagyobb mozgásszabadsághoz, a cipzáras borítás pedig megvédi a testet a karcolásoktól.

A munkanadrág viszont elasztikus derékpánttal rendelkezik, amely kényelmes illeszkedést biztosít anélkül, hogy a bőrbe vájna. Ez a modell is számos tágas és praktikus zsebbel rendelkezik, köztük térdzsebekkel.

 

A kollekcióhoz felhasznált anyagok és szövetek

A MotoSynthesis és a NEO Garage kollekciók kivételes minőségét a munkaruházathoz használt anyagok, szövetek kiválasztása is befolyásolja. Minden darab 100% pamutból készül. A nadrágok és a pulóverek esetében 210 g/m2 maximális szövetsúlyt, míg a pólók esetében 180 g/m2 súlyt alkalmaztak.

A kollekcióban szoros szövésű rip-stop anyagot használnak, a szerkezet megerősítésére pedig extra nejlonszálat. Ez a technológia minimálisra csökkenti a szövet foszlásának vagy szakadásának kockázatát, még helyi sérülések eseténis.

A ruhadarabokhoz vízálló poliészter-oxford szövetet és sima pamutot is használtak – ideális pólókhoz, amelyek hosszú időn keresztül megőrzik tulajdonságaikat, miközben magas viselési kényelmet biztosítanak.

 

Kinek szólnak ezek a ruházatok?

A MotoSynteza kollekciót és a NEO Garage kollekciót profi szerelőknek, barkácsolóknak és vasárnapi hobbistáknak ajánljuk, akik szeretik komolyan venni a munkájukat. Tökéletesen működnek ajándékként  – legyen az fiúk napja, apák napja, születésnap, névnap vagy karácsony. Széles méretválasztékban kaphatók és az EN ISO 13688:2013 szabvány szerinti CE tanúsítvánnyal rendelkeznek, így garantálják az elégedettséget és a használhatóságot a következő évszakokra.

A Graphite termékek megtalálhatóak telephelyeinken. Érdeklődjön telefonon keresztül!