Újdonság a homlokzatszínezésben!

A Cemix két népszerű festék, a StrukturOLA Dekor és az 1,5 mm-es szemcseméretű StrukturOLA Primo mostantól új összetételben is elérhető, ezzel egyszerűsítve és meggyorsítva a munkát. A fejlesztések nemcsak a homlokzati szerkezetek készítését könnyítik meg, hanem azt is biztosítják, hogy négyzetméterenként lényegesen kevesebb anyagot kell felhasználni.

A StrukturOLA Dekor és a StrukturOLA Primo már évek óta a Cemix választék legnépszerűbb színes vakolatai közé tartozik. A két kész diszperziós alapú termék könnyen alkalmazható, egyszerűen textúrázható, és esztétikus, tartós homlokzati megjelenés kialakítására használható. Mindkettő versenyképes áron, széles színválasztékban (a teljes Inspiration színpaletta, beleértve az intenzív színeket is) kapható, és mindkettő tartalmaz algásodásgátló összetevőt.

A Cemix kutatási részlegének szakértői munkájának köszönhetően a StrukturOLA Dekor és a StrukturOLA Primo 1,5 milliméteres szemcseméretben hamarosan új összetételben lesz elérhető. Az új termékváltozatokkal jelentősen, 10 százalékkal csökken az egy négyzetméterre jutó anyagfelhasználás, ami gazdaságosabb és költséghatékonyabb tervezést tesz lehetővé.

A StrukturOLA Dekor és a StrukturOLA Primo új, továbbfejlesztett változatai 2023. augusztus 23-án kerülnek forgalomba. Fontos hangsúlyozni, hogy a változás csak a kapart 1,5 mm-es szemcseméretű szerkezeteket érinti, a kapart 2 és a dörzsölt 2 szerkezetek tulajdonságai változatlanok maradnak. A színtartományt ez nem érinti.

A Cemix termékek megtalálhatóak telephelyeinken. Érdeklődjön telefonon keresztül!