Új, vízbázisú bitumen

A Mapei új, vízbázisú elasztomer bitumenes membránt dobott piacra. A Polylastic egy használatra kész bevonatrendszer, amely különböző aljzatok vízszigetelésére használható. A hat színben kínált membrán gyorsan és egyszerűen alkalmazható és felvihető a felületre ecsettel, hengerrel vagy simítóval. Nedves felületeken is megtapad, így minden évszakban ideális gyors felhordásra.

A Mapei Polyglass Roofing Line termékcsaládjának része, a Polylastic betonszerkezetek, szálcement, faacél, horganyzott fémlemez, homokfúvott csempe és bitumenes membránok vízszigetelésére használható. A régi polimer bitumenes membránok javítására is használható.

A vízbázisú membrán speciális bitumen, szintetikus elasztomer gyanták és nagy diszperziós töltőanyagok keverékéből áll; az így kapott keverék nagyfokú tapadással rendelkezik, amely létrehozza a vízálló bevonatot. Száradás után a membrán egy rendkívül rugalmas vízálló filmet képez, amely UV-álló, és ellenáll az aljzat hajszálrepedéseinek. A felhordás után szabadon hagyható vagy cementhabarccsal fedhető, illetve bevonható.

A Polylastic színválaszték a szürke, téglavörös, élénkvörös, kék, zöld és fehér, mindegyik 5 kg-os és 20 kg-os egységben kapható. 

 

A Mapei termékek megtalálhatóak telephelyeinken. Érdeklődjön telefonon keresztül!