URSA GOLD – a ragyogó szigetelés

Az URSA vállalat is kreatívan kiveszi a részét a bolygó fenntarthatóságának védelmében történő törekvésekből: ezúttal egy igazi, kívül és belül egyaránt ragyogó ékkövet alkotott, mely 2019 áprilisától gazdagítja az igazán magas szigetelési teljesítményt nyújtó termékek sorát.

Mindenki vágyik a ragyogásra. Van, akinek a cipőjén, másnak az óráján csillan meg a napfény, a hölgyek pedig pompás ékszerekben tündökölnek… De most félre az Oscar gála vörös szőnyegével!

 

Épületeink is legalább ennyi csillogást érdemelnek! És ha már lúd, legyen kövér: azaz ha már szigetelés, legyen ragyogó!.

Persze egy épület esetében sem csak a külcsín az igazán fontos. Nem árt, ha szép a szín, ha különleges a forma, ám a belbecs, azaz az épület energiahatékonysága és fenntartható, környezetbarát mivolta is olyan érték, amely megteremtése érdekében egyre lelkesebben fognak össze a képzett szakembergárdák.

 

Az URSA vállalat is kreatívan kiveszi a részét a bolygó fenntarthatóságának védelmében történő törekvésekből: ezúttal egy igazi, kívül és belül egyaránt ragyogó ékkövet alkotott, mely 2019 áprilisától gazdagítja az igazán magas szigetelési teljesítményt nyújtó termékek sorát.

 

Az új URSA GOLD BiOnic tekercses hőszigetelő anyag prémium minősége révén méltán érdemelte ki az aranyszínű csomagolást. És nemcsak a csomagolása aranyszínű! Maga a termék is a szó szoros értelmében aranyban pompázik, mivel aranysárga üvegfátyollal lett kasírozva!

Az üvegfátyol nemcsak simább felületűvé teszi a már önmagában is kiváló hő- és hangszigetelési paraméterekkel rendelkező szálas ásványgyapot szigetelőanyagot, hanem még tovább növeli annak tartását és állékonyságát, mely a beépítés során is megkönnyíti a kivitelezők munkáját, és a kész szerkezetben is minden várakozást felülmúlva teljesít. URSA GOLD szigeteléssel a tetőtérben mérget vehetünk rá, hogy sem a szerkezetbe beépített szálasanyag, sem a háztulajdonos nem roskad magába – még a hó végi fűtésszámlától sem.

 

Az olyan épületeknél, amelyeknél a magas szintű energiahatékonyság és lakhatási komfort nemcsak utópisztikus igény, hanem az igényes tervezés része is egyben, az építészek egyértelműen az A1 nem éghető európai tűzvédelmi kategóriába tartozó URSA GOLD mellé teszik le voksukat. A tündöklő szigetelőanyag hővezetési képessége λd = 0,032 W/mK, amely már önmagában is a legmagasabb színvonalon teljesítő termékek közé emeli, lévén, hogy ez a teljesítmény nagyban hozzájárul a vele szigetelt épületek hőveszteségének, és ezzel a fűtéssel a levegőbe kerülő kibocsátásnak a csökkentéséhez.

 

Igen, a falborítás alatt is megcsillanhat egy szemmel láthatatlan érték, amelynek jelenléte észrevétlenül emeli a lakhatási komfortot, javítja a beltéri levegő minőségét, és teszi bolygóbarátabbá épített környezetünket.

 

URSA Salgótarján Zrt.

www.ursa.hu

URSA termékeket keresse kollégáinknál barkácsáruházainkban vagy tüzéptelepeink egyikén!