Válassza a hazai terméket és nyerjen a Terránnal!

Elindult a „A hazaiban több van” kampány, amelyben a 100%-ban magyar tulajdonú Terrán csoport is részt vesz. Az otthon választása környezettudatos, biztonságos és most ezzel Ön is nyerhet.

 

A „Magyar Termék” védjegyet azok a termékek kapják, amelyek 100 százalékban magyar alapanyagokból, Magyarországon készülnek, és a felhasznált alapanyagokat – az alapanyag kitermelésétől a gyártásig – Magyarországon állítják elő. Ez a fenntarthatóság szempontjából is fontos, hiszen így olyan termékeket vásárolunk, amelyek kevesebb szállítást és rövidebb utat igényelnek, így kevésbé terhelik a környezetet.

 

A magyar termék több is lehet, mint élelmiszer. Idén a Terrán az egyetlen nem fogyasztási cikkeket gyártó cégként csatlakozott a márkahasználók listájához. A Terrán tetőcserepek magyar alapanyagokból készülnek, és a teljes folyamat a bányától a tetőig több mint 100 éve Magyarországon zajlik. A fenntarthatóság az építőiparban a tervezéssel kezdődik, de ide tartozik a környezetbarát anyagok használata, az energiahatékonyság, a megújuló energiaforrások felhasználása, a lehető legkörnyezetkímélőbb gyártási folyamatok és a lehető legrövidebb szállítási útvonalak is. A Terrán pedig példát mutat.

 

„A hazaiban több van!” kampány hangsúlyozza, hogy a magyar termékek vásárlásával a magyar családokat és a gazdaságot támogatjuk, valamint a környezetet védjük. Ha most a Terrán magyar márkájú tetőcserepeiből vásárol, nemcsak abban lehet biztos, hogy a termék megbízható és jó minőségű, hanem nyerhet is. Ha feltölti a magyaranyero.hu oldalra a vásárlást igazoló AP kódot vagy a számlaszámot, minden nap 5×10.000 forintot nyerhet!

A Terrán termékek megtalálhatóak telephelyeinken. Érdeklődjön telefonon keresztül!