VELUX megoldások egyedi igényekre szabva

VELUX megoldások egyedi igényekre szabva

A VELUX termékkínálat rendkívül széles, mégis előfordulhat, hogy a megtervezett / megálmodott kép az alap tetőtéri ablak választékkal nem elérhető. Ilyen esetben sem kell kompromisszumot kötni vagy lemondani a VELUX minőségről, hiszen a Premium tetőtéri ablakok több tulajdonsága (pl. külső lemezborítás színe, ablak mérete) egyénileg megválasztható, árajánlat kérés alapján rendelhető.

Tetőteret tervezni érdekes és izgalmas feladat, melynek során a különleges kialakítás mellett a tetőtér nyújtotta számos előnyt, a remek benapozást és kedvező fényeloszlást, az átszellőztetés és folyamatos friss levegő biztosításának lehetőségét is érdemes kihasználni átgondolt tervezéssel. A tetőn elhelyezett ablakok és ablakkombinációk játékos változatosságot kölcsönöznek a térnek, azonban az egyedi kialakítás néha egyedi termékek szükségességét eredményezi.

Ha a külső képen igazítanánk…

Ha szeretnénk, hogy a tetőtéri ablak külső megjelenése másként mutasson a tetőn (jobban harmonizáljon a tetőfedő anyaggal), a standard takarólemezek helyett választható réz, titáncink vagy szinte bármilyen RAL színre festett alumínium változat. Hogy tökéletes legyen az összhang, az ablakok tetőszerkezethez való csatlakoztatásához szükséges burkolókeretek is elérhetőek ilyen kivitelben.

Ha a méret a lényeg…

Ha a tervezett állapot megvalósításához egyedi méretű ablakra van szükség, érdemes lehet a VELUX mérethálóra illeszkedő ablakban gondolkodni, de még eggyel tovább lépve – a méretrács adta korlátokon belül – bármilyen egyedi méret legyártását biztosítani tudjuk.

Egyedi gyártási specifikációt igénylő esetekben a gyárral történt egyeztetést követően tudunk árajánlatot készíteni, mely semmilyen kötöttséggel nem jár, azonban némi időt igényel. Rendelést követően az egyedi termékek – tekintettel arra, hogy személyes igényeknek megfelelően kerülnek legyártásra – nem visszáruzhatók. A VELUX garancia természetesen ugyanúgy érvényes.

Jöjjön el barkácsáruházainkba vagy tüzéptelepeink egyikébe és munkatársaink segítenek a megfelelő termékek kiválasztásában akár egyedi igények alapján!