Vezeték nélküli kültéri eszközök

A Makita kiváló vezeték nélküli rendszereket kínál. A kültéri eszközöket úgy tervezték, hogy a nagyobb terhelésű alkalmazásokhoz szükséges optimális teljesítményt hozza, a kiváló futási idő biztosítása mellett. Ezek a nagy teljesítményű termékek tökéletesen alkalmasak a legigényesebb munkák elvégzésére is. 

 

Az XGT Outdoor Power berendezések elnyerték az American Green Zone Alliance (AGZA) tanúsítványát a terepen elvégzett tesztelések során. Az AGZA globálisan vezető szerepet tölt be a CO2 kibocsátásmentes, fenntartható talajkarbantartási üzletpolitikai stratégiák terén, és a legmagasabb minőségű és legjobb teljesítményű, kibocsátásmentes gyepápoló berendezéseket teszteli.

 

Az akkumulátoros eszközök előnyei

  • Nincsen szükség gázra vagy áramellátásra
  • Azonnal alkalmazható
  • Csökkentett karbantartást igényel

 

XGT kültéri eszközök

FŰNYÍRÓK

A Makita az igényeknek megfelelően bővítette akkumulátoros fűnyírókollekcióját: a nulla károsanyag-kibocsátás, az alacsonyabb zajszint és a gázüzemű fűnyíróknál lényegesen kevesebb karbantartás miatt az új fűnyíró kiváló megoldás kertépítők számára.

 

FŰKASZÁK

Az XGT fűkaszák nagy teljesítményt nyújtanak. A nulla károsanyag-kibocsátással, alacsonyabb zajszint és maximális sokoldalúság révén ez a vezeték nélküli eszköz szuper megoldást jelent a nehéz nyírási feladatok elvégzéséhez.

 

LOMBFÚVÓK

A nulla károsanyag-kibocsátással és alacsonyabb zajszinttel az XGT fúvógépcsalád megkönnyíti a betakarítási munkálatokat.

 

LÁNFŰRÉSZEK

A nulla károsanyag-kibocsátással, alacsonyabb zajszinttel és lényegesen kevesebb karbantartással az XGT láncfűrészcsalád tökéletes megoldás a vágási és trimmelési munkálatok elvégzéséhez.

 

SÖVÉNYNYÍRÓK

Az XGT kefe nélküli sövénynyírók nagy teljesítményű megoldást jelentenek a gyors és hatékony nyíráshoz, alacsonyabb zajszint, kevesebb karbantartás, nulla károsanyag-kibocsátás és húzóindítás nélkül. Segítségével gyorsan, könnyedén és precízen lenyírható bármilyen sövény.

 

RÚDFŰRÉSZEK

Az XGT rúdfűrészek segítségével a magasabban lévő ágak is levághatóak, illetve hosszabb üzemidővel bírnak, így jól bírják a magasban zajló ágvágást is..

 

BOZÓTVÁGÓK

Az XGT kefe nélküli bozótvágógépek alacsonyabb zajszintet, kevesebb karbantartást, nulla károsanyag-kibocsátást és húzóindítás nélküli munkavégzést biztosítanak. Kiválóan alkalmas tereprendezéshez, elhanyagoltabb területek megtisztításához.

 

A bővülő LXT rendszer több, mint 325 kültéri akkumulátoros szerszámot és terméket kínál. Megtalálható közöttük 18 és 36 V-os kivitel is, ezek alkalmasak fűnyírásra, vágásra, tisztításra és sok más munkálatra. Ezek az eszközök kiválóak bírják a hosszabb üzemidőt, akár az egész napos igénybevételt.