A megfelelő akkumulátoros fúrógép kiválasztása

Melyik fúrógépet válasszuk?

Előbb-utóbb felvetődik ez a kérdés, amikor valamit fel- vagy le kell csavarozni, vagy egy szerelést el kell végezni. Egy ilyen eszköznek azonban sokkal több felhasználási módja van. Funkciói megkönnyíthetik és felgyorsíthatják a munkát, segíthetnek kisebb javításoknál, vagy hozzájárulhatnak egy konyha, egy szoba vagy egy iroda zökkenőmentes felújításához.

 

A fúrógép az egyik legalapvetőbb és nélkülözhetetlen elektromos szerszám.

A 100 Nm Energy+ 04-616 ütvefúró-kalapácsos fúrógép a NEO márka egyik legújabb ajánlata. Teljesítménye, tartóssága és jobb munkaeredmények figyelembe vételével fejlesztették ki. A készülék kefe nélküli motorral rendelkezik, két ütésfrekvenciás fogaskerékkel.

A fúrógép választható forgásirányú és változtatható fordulatszám-szabályozással rendelkezik. A maximális fordulatszám az első fokozatban 450 fordulat/perc, a második fokozatban pedig eléri az 1900 fordulat/perc fordulatszámot. A készülék legnagyobb nyomatéka 100 Nm.

 

Energy+ rendszerű fúrógéphajtó

A fúrógéphajtó (SKU 04-616) teljesítménye megegyezik néhány csúcsmárka teljesítményével. Az elem a modern, újratölthető Energy+ rendszerhez tartozik. A 4 Ah-s modell jó választás lehet. Az üzemidő ezzel az akkumulátorral eléri a 60 percet. Válasszon bátran a széles körű felhasználási lehetőségek közül. A NEO fúrógépek és csavarhúzók segítségével elfelejtheti a nehézkes kábelezést és a helyi áramforrások ismételt problémás keresését.

 

Keményfém tokmánypofák

A 13 mm-es önfeszítő tokmány lehetővé teszi, hogy a fúrógépet hatékonyan csatlakoztathassa további tartozékokhoz. A keményfém használata szintén hozzájárul a robusztusabb befogáshoz és a hosszú élettartamú használathoz. Emellett a fémfej kevésbé sérülékeny. Emellett még jobb fogást és az elektromos szerszám tartósságát is biztosítja.

 

Három munkamód

A NEO fúrógép háromféle munkamódot kínál: fúrás, csavarozás és ütvefúrás. Az elektromos szerszám nélkülözhetetlen lesz, például csavarok különböző anyagokba történő becsavarásakor. Felújítás során is hasznos lesz, bútorelemek összecsavarozásánál, gipszkarton falak felrakásánál, padok, pavilonok vagy kerti hinták építésénél.

 

NEO elektromos szerszámok és ökológia

Ha a NEO 100 Nm Energy+ 04-616 ütvefúrógépet választja, akkor olyan szerszámot választ, amelynek gyártásakor a káros anyagok minimalizálása és a környezetbarát megoldások alkalmazása fő szempont volt. Az eszközre 3 év garancia van. Ennek a megoldásnak köszönhetően, ha valamelyik alkatrésze elhasználódik, könnyen kicserélhető egy új alkatrészre, vagy meghibásodás esetén a szervízben megjavítják.

 

Ráadásul a Topex Group számos kulcsfontosságú pótalkatrész elérhetőségét is biztosítja, így azok cseréje önállóan is elvégezhető a költségek további minimalizálása érdekében.