A Mapei az új MapePave-val bővíti portfólióját

A Mapei bevezette a MapePave-t – egy új, előre kevert, azonnal használható habarcsrendszert a természetes és mesterséges kőburkolók gyors külső beépítéséhez, egész évben.  Az új rendszer ideális 20 mm-es porcelán és természetes kövekhez, és normál kötést és ellenőrzött zsugorodást biztosít a gyors száradású beépítéshez.  A MapePave Brush in Grouttal történő fugázás esetén a burkolólapok 24 óra elteltével már elbírják a gyalogosforgalmat.

 

Az új MapePave termékcsalád három termékből áll: 

 

MapePave Slurry – egykomponensű, vízzel kevert ragasztóiszap -, amelyet a burkolólapok hátoldalára visznek fel. Az iszap lehetővé teszi a monolitikus ragasztási módszerrel történő beépítést a friss MapePave habarcs ágyazatba. A Mapepave Mortar szilárd betonalapokhoz való ragasztóiszapként is használható.

 

MapePave Mortar – előkevert, felhasználásra kész ágyazóhabarcs, normál megkötéssel és szabályozott zsugorodással a burkolólapok és lapok gyors száradású ágyazásához.  Az aljzat felépítésétől függően 10-100 mm közötti vastagságban kell alkalmazni.

 

MapePave Brush in Grout – felhasználásra kész, polibutadién alapú habarcs burkolólapok fugázásához, legalább 5 mm széles fugákkal.  A MapePave Brush in Grout erős kötést képez és gyorsan megszilárdul, a MapePave Brush in Grout fugák különösen ellenállnak a sugármosásnak és a jégtelenítő sóknak.  Emellett lehetővé teszik az esővíz gyors behatolását, és ellenállnak a fagyási/olvadási ciklusoknak, valamint a moha és a gyomnövények kialakulásának. 

A Mapei termékek megtalálhatóak telephelyeinken. Érdeklődjön telefonon keresztül!