Pattex 6 az 1-ben ragasztóhab

A Pattex 6 az 1-ben ragasztóhab számos ragasztási munkálathoz kiváló választás lehet. Kompatibilis a legtöbb építőiparban előforduló anyaggal és megannyi felülethez jól tapad, beleértve a kényesebb anyagokat is.

 

Miért 6 az 1-ben?

Gyors: Felejtse el a szerszámokat és a vízzel való keverést! A Pattex 6in1 ragasztóhab 100%-ban használatra kész és nem igényel előkészítést. Spórolja meg a munkaidő akár 50%-át!

Erős: Felejtse el a rosszul tapadó és elváló ragasztó miatti dupla munkát! A Pattex 6in1 ragasztóhabbal erős tapadást és kivételes ragasztási erőt érhet el, még egyenetlen felületeken is.

Jól kezelhető: Felejtse el a nehéz zsákokat és a hagyományos technológiákkal járó összes kellemetlenséget! A Pattex 6in1 ragasztóhab könnyen tárolható, szállítható és használható.

Tisztaság: Felejtse el a port és a szennyeződést! A Pattex 6in1 ragasztóhab segítségével munkaterülete és szerszámai mindig tiszták maradnak.

Fenntarthatóság: Újrahasznosítható fém minőségromlás nélkül. Akár 25%-ban újrahasznosított palack. Akár 98%-ban újrahasznosított műanyag kupak a kézi ragasztóhabhoz. Nincs több műanyag kupak a pisztolyhabhoz.

Veszteség nélkül: Az épületburkolaton keresztül történő energiaveszteség minimalizálása. A termék nem tartalmaz CFC-habosító anyagokat

A Pattex termékek megtalálhatóak telephelyeinken. Érdeklődjön telefonon keresztül!